ne mora! samo software koji se instalira po defaultu trazi GPS prijemnik koji je u vecini slucajeva veza bluetoothom za PDA, koji software koristis? moras u opcijama oznacit na kojem je portu interni GPS prijemnik
zasto bluetooth mora bit aktiviran dok se traze gps sateliti?
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
ne mora! samo software koji se instalira po defaultu trazi GPS prijemnik koji je u vecini slucajeva veza bluetoothom za PDA, koji software koristis? moras u opcijama oznacit na kojem je portu interni GPS prijemnik
hm, iskreno nemam ga sad pri ruci! no koliko me sjecanje sluzi, mislim da je bilo u postavkama!
Radije neka se netko javi tko trenutno ima pred sobom iGO softwareda ne govorimo napamet
![]()
stari mislim da je moj bed, ono "trazi" se odnosi na trazenje gps signala a ne na satelite, zato on i trazi bt..sorry i hvala ti na brzom odgovoru..
nego kad smo vec kod prostih pitanja)) daj mi reci kako se taj hp gasi?
jel ima on kao win start-shut down ili nesto slicno ili se samo klikne gore on/off i on se tako pali-gasi? zar nije to neki kao sleep ili hibernate mod?
hehenema problema!
Ne gasi se, ukoliko zelis ugasiti telefon, onda u iPAQ wirelless manageru jednostavno ugasis telefon (mislim da ti je prvo Phone, Wi-fi, Bluetooth) ako me sjecanje ne vara!
Onda ti radi samo kao PDA uredjaj (tzv.flight mode)
mislim ti ga u stand by-u samo pritisnes na gornji desni gumb i time ugasis ekran (cuvas bateriju) ali on ti je i dalje u stand by-u.
Kompletno ga ugasis tako da izvadis bateriju![]()
![]()
WM uredaji imaju tri nacina rada:
Upaljen, ugasen i hibernate/sleep
Upaljen je kada radis sa njim, ugasen je kada mu izvadis bateriju ili drzis off tipku neko vrijeme (bar kod nekih modela), a hibernate/sleep je ono sto mi zovemo off, no uredaj zapravo radi sa jako malim koristenjem energije i CPU vremena.
Takav nacin rada se cesto koristi i nema razloga da uredaj u potpunosti gasis, sumnjam da to itko radi. Svrha PDA je da imas instant-on: da si spreman za rad za sekundu sa pritiskom jedne tipke.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
zavisi kakav file? mislim da ne svira bas sve ko na pc-u bez dodatnih codeca
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Obicni MP3 i WMA fileovi su podrzani out of the box, no za OGG i slicne perverzije treba ti neki napredniji player.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
1. http://forum.ppcwarez.org/index.php
2. screensaver i mene muci, a background ja postavljam tako da otvorim sliku i onda idem na postavi kao pozadinu ili mozes start-settings-today stavis kvacicu u ovu slobodnu kucicu, pa browse i onda odaberes sliku i to je to
3.nema na cemu
Heh, screen saversto ce ti to ako dok ne koristis uredaj u sleep modeu je, a dok ga koristis onda ti ne treba
Postoje neki 3rd party programi no ne koristim ih jer se onaj "saver" dio gubi, tj. trosi se vise energije. Dotsis za WM je ppcwarez.org/com ili pxdxa.com.
Background i today screen se prilagodavaju u settingsima pa today.
www.gadgethive.com
jos samo taj "today"...koi je to wrag i cemu sluzi?
za kreiranje kratica na desktopu?
i hvala vam decki, zbog takvih kao sto ste vi ovaj forum i radi ovako dobro..
Today screen je ono sa cim pocnes, glavni ekran, desktop ako tako hoces. Prilagodavas ga u settings > today (tab items)i tamo odabires sto ide na njega, kalendar ili sto vec.
Neki programi poput SPB pocket plusa ti omogucavaju da stavis koje ikonice zelis imati tamo, za brz pristup programima.
www.gadgethive.com
najlakse ces znat kak sve today izgleda, ako pogledas temu sa screenshotovima
Bookmarks