Ja mislim da ti se više za tu cijenu isplati uzet P900 ili 6600. 7600 nije smartphone, nema mogućnost dodavanja memorije, i pisat je jako teško. Ima poprilično funkcija, al zbog mogućnosti rada na 3G mrežama cijena mu je previsoka u odnosu na mogućnosti.
Ja nisam komentirao dizajn, ali je činjenica da mu je to glavno. Istina da ima i jeftinijih modela, ali bi ja rađe uzeo taj za 5900kn nego 7200 za 4500kn. Istina da ima i drugih koji su i ljepši, ali rijetki nude i funkcije i dizajn (koji se ne mora svima dopadati).
Prvenstveno su mi važne funkcije kojih on stvarno ima puuno,
a i naravno mora imat dobar dizajn, sto opet on ima...
A za pisanje, to se lakno navikne...ja ionako ne pisem previse poruka...
Neki su predlagali samsung i sericsson,
to me ne zanima prvenstveno zbog softvera koji je sranje, a i ne volim preklopne (samsung)... Ili Nokia ili nista...
Najvise me muci to sto je memorija fiksna.. i to 30mb...
Zna tko jel izlazi sta novog od Nokie uskoro a ceg nema na njihovom siteu i zbog ceg se isplati cekati ?
A zašto ne kupiš Sony Ericsson P900 za te novce? To je smartphone i nikad ti neće dosaditi. Vjeruj mi. I još ima veliki ekran. Nokia 7600 ima 80% mogučnosti od bilo kojeg smartphone-a.
Ja bi ti možda preporučio Nokiu 7610, jer je oblikom i dizajnom slična 7600, al ima normalne tipke, veći ekran, mogućnost dodavanja RSMMC-a, ima 1 megapixelnu kameru, i smartphone je. Definitivno je bolji izbor od 7600, al ćeš na nju još morat pričekat mjesec-dva...
Stvar je u tome kaj kupujem perk Oglasnika,
tako da je cijena duplo niza, pa onda za te novce nemrem nabavit P900.
Da ne kupujem prek Oglasnika, ne bih uopce kupovao 7600.
Sto se tice 7610, jos cu razmisliti... Jel ce ona imat SymbianOS ?
Vjerojatno ce bit jaaako skupa, cak i prek Oglasnika, tako da vjerojatno nista od toga.
Ja sam čuo da bi se 7610 u italiji trebala pojavit sredinom 6. mjeseca po 550 eura, a to znači da bi je potom vrlo brzo trebalo bit na crno po cijeni manjoj od 500 eura.
Bookmarks