Dakle ovako, kao prvo gore na vrhu prozora otvori Alate pa na dnu nađi Opcije mape i u tabu pogled na samom dnu imaš opciju Koristi jednostavno dijeljenje datoteka (Use simple file sharing) i tu makni kvačicu ako postoji.
Nakon toga odi do mape koju ne možeš otvoriti i otvori Svojstva. Sad tu imaš karticu Sigurnost i opciju preuzimanja vlasništva nad mapom. Ne znam sad napamet točne nazive, a ne pišu mi se engleski ali trebao bi se snaći.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
taj keymaker je prepoznat kao trojanac i vjerovatno krivo.Probaj ga skenirati pa vidi rezultate ako jeste pravi trojanac nepokreci ga.
Pa mislim da se vidi sa slike da je trojanac. i naravno da ce ti antivirus to blokirati tako da ti jedino preostaje ugasit ga pa onda vidit rezultate..Kako si vec reko da ga ti ugasis u totalu.. mislim da je to blokiro kad si je prvi put tek pokreno..pa tako da ti sada nedopusta..
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Kako uopče omogučiti keymaker da se pokrene???
Ne vjerujem da nema lijeka!
e najboje je da napravis novi acc za XP.Pa da nijedan racunar ili greska nastala u proslom acc nemoze da sada djeluje.Probaj pa javi.
I naravno postavi taj novi acc za admina isto.
Desni klik na folder > Properties > kartica Security > Advanced > kartica Owner > klikni na svoj user name > stavi kvačicu na Replace owner on subcontainers and objects > OK > Yes > OK
Ako kojim slučajem ne vidiš karticu Security, isključi Simple File Sharing:
Start > Control Panel > Folder Options > kartica View -> skini kvačicu s Use simple file sharing > OK
Vidim da imaš lokalizirane Win pa samo to prevedi u hrv nazive![]()
Bookmarks