sve ja ovo gledam i ima nešto u tome da bismo mogli razvodniti kafić.
po meni, stanje sa računalima je takvo da zaslužuju da ih razdvojimo u podforume jer će se ljudi lakše snaći. prijenosna su otvorena kao tema koja se obrađuje u mobilu, ali ipak računala su nešto šira tema i vrijedi joj dati prostora. na naslovnoj stranici foruma će ostati ista količina foruma, samo će se unutar foruma napraviti daljnja raspodjela.
a kafić... tu ste u pravu da bi se razvodnilo. ako maknemo sve vezano za računala na svoje mjesto na forumu, tu su ponajviše siletovi virusi i pokoji komad hardvera, ostalo možda i nije toliko nakrcano. tako da WB, mislim da ti je podjela previše široka. ako ćemo nešto i izdvajati, neka to bude ono što zaista ima opravdanu potrebu da se odvoji:
1) čestitke - posebno, u kafiću ili preseliti te stvari u chataonicu?
2) slike - meni se čini da ovo ima smisla odvojiti
3) sport, auti, izlasci, glazba,... - koliko toga u stvari ima ako bi svako imalo svoj podforum? ako odvojimo slike i čestitke (same ili chataonica), da ipak ovo ostalo ostane kafić?
molim komentare na 1) do 3), a računala bih ja odvojio pa ako netko ima volje biti mod na bilo kojem dijelu računala neka se javi.
sile, molio bih te da to kad složim ove svoje teme o virusima i slično iz kafića preseliš tamo gdje to paše (ostavi redirect da forumaši skuže kamo su teme otišle). ako želiš, forum o virusima možeš moderirati

Odgovori uz citat
Bookmarks