ovako.. dodatne forume i podforume u kafiću bismo trebali otvoriti tek prema potrebi. dakle, polako... razradite malo ta računala, razmišljao sam o tome da damo i stolnim računalima mjesto, samo da li spojiti stolna i prijenosna ili svatko sam? i što onda sa softverom i zaštitom... malo predložite kako biste te 4 stvari organizirali...

možda forum 'računala' bez postanja, sa podforumima 'stolna', 'prijenosna', 'sigurnost # virusi', 'software # OS'.... također, prijedlozi za moderatore su dobrodošli za svaki takav novi forum koji bi se otvarao...

--------------
@gen... razradi mi to još malo, molim te... zašto misliš da o tome treba posebno a ne u forumu o kojem se već proizvođaču radi...

------------
Ok je recimo da u kafiću bude uz ankete i chataonicu podforum sport, izlasci (night life), slike, čestitke i ostalo (a to uključuje cafe kakav je sada), a ovo tipa ekonomija, ponude za posao, filmofilija i sl. nema šta raditi na ovom forumu u posebnom podforumu i pri tome čvrsto stojim.
dakle, slušam što mislite da je najbitnije za kafić da se odvoji? sport možda (kamo oni auto tuninzi?), sllike zvuči okej radi onih tema s ogromnim fotkama (odmah i mod koji će sve to pratii), izlasci... hm, imamo li dosta takvih tema da zaslužuje podforum? naravno, ovo što i WB kaže što nema neke pretjerane količine postova (ekonomija?!, a ni filmovi baš nisu...) ne treba nužno odmah razdvajati... možda filmove i glazbu i sl. u neki 'entertainment' ili 'zabava'?

slušam, razradite malo ovo