Alea iacta est
ovaj Zen ce mi definitivno biti novi DAP.
Edit: evo narucio sam ga, 16 GB verzija me sa dostavom izade oko 300 dolara![]()
Zadnji uredio rospaya : 23-09-2007 u 20:32
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sa amazona??tamo su im skinuli cijenu...
čestitam na kupnji,ne sumnjam da češ biti oduševljen...
u kojem roku ti ga dostave?
Dobiti cu ih u roku 10 dana od trenutka kada postane dostupan... narucio sam ga sa creativeovog shopa gdje sam jos imao neki popust![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Danas sam se igrao sa njime... nesto je veci nego sto sam mislio sto nije toliko lose. Kvaliteta izrade je dobra, ekran je predivan, UI je brz. U Algoritmu je cijena 4 GB verzije oko 1300 kuna.
www.gadgethive.com
j*ben je![]()
www.gadgethive.com
Nikoga nista ne zanima?![]()
www.gadgethive.com
Pa, nabaci kakav review. Nije da ga planiram kupiti, jer sam se nedavno ponovio, a i nisam zagrijan za flash playere, ali volio bih pročitati što objektivniji review, ako je ikako moguće.![]()
dali odokativnoim metodom mozes reci jesu li meniji i opcije jednake visionu?
angels might have been eaten.
Cisto od oka, Zen je za mrvicu bogatiji opcijama od Zen:M-a.
www.gadgethive.com
To je to? Ideš! Odmah ga kupujem!
Bi moglo malčice detaljnije?
Pogledo sam na youtubu, sve je na identičnom mjestu, meni je potpuno isti, razlika je samo u izgledu glavnog menija.
mene bi zanimalo imal i koji od njih dvoje touchscreen?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
......nemaju.
Bookmarks