mislim da kad popališ 6 app onda imaš samo 5mb rama free pa bi se moglo dogodit ali to si nemožeš dopustit
mislim da kad popališ 6 app onda imaš samo 5mb rama free pa bi se moglo dogodit ali to si nemožeš dopustit
★★★★★
Idemo ovako, pošto vidim da su za N73 uglavnom oni koji posjeduju istu i da očito ju prati neka karizma, kad pogledamo realno N73 je bolja dakle samo u kameri, zvučnicima, ekranu (i to relativno,jer je samo veči,a ne i bolji) i bateriji. Ispravite me ako sam u krivu...
E sad kad bi ja rekao da mi stereo zvučnici nisu tolko bitni (nije da mi ne treba glasan zvuk ali ne korisitm mob za slušanje glazbe), da mi veličina ekrana ne igra neku ulogu i da mi je svejedno dali mob punim svaka 2 ili 3 dana ostaje nam samo ta famozna kamera, jel da?
E sad, da zaboravimo tu kameru, dal je još uvijek N73 bolji mob i dali mi ga i dalje preporučate?!
Jos cu samo ovo napisati u ovoj temi i doviđenja....n73 ima veci ekran,stereo zvučnike,bolju kameru,jaci kapacitet baterije i skuplja je 700kn....ako izuzmemo kameru,zvucnike,ekran i bateriju onda je bolji 6120 od n73...
![]()
Bookmarks