Radnje se s tropskih otoka seli na afrički kontinent, u savanu, i kao da nema puno odirnih točaka s radnjom izvornika. Vi ste jedan od skupine plaćenika koji su Bogu iza nogu poslani ne bi li života lišili zloglasnog trgovca oružjem poznatog kao Jackal, iliti Šakal.
Igru i dalje karakteriziraju veliki otvoreni prostori (oko 100 četvornih kilometara) kojima možete lutati bez ograničenja / učitavanja. Fiksan je jedino osnovni cilj – Šakalova smrt, a sve ostalo u igri trebalo bi ovisiti o vašem izboru i akcijama.
Glavni neprijatelji na vašem putu su dva zaraćena afrička plemena i njihovi vođe. Ovo “neprijatelji” treba uzeti s rezervom, jer, možete se boriti protiv obojice, ali možete s jednime od njih ući u savezništvo. Raspoloženje drugih likova prema vama ovisiti će upravo o vašim “međuljudskim odnosima”. (c/p)
Fizika u igri je hiperrealna, sve što se vidi – miče se. Novi engine simulira i vremenske uvjete koji će utjecati na okolinu (vjetar, kiša...). Okoliš je pod utjecajem predmeta (vozila), a može se i zapaliti. Požar će se u tom slučaju realno širiti u smjeru vjetra!
Ponovno prolaženje istim mjestom neće značiti iste okolnosti – neprijatelj će se svaki put drugačije ponašati i nalaziti će se na drugim pozicijama. AI je navodno toliko napredan da likovi zaista taktički razmišljaju o tome koje oružje koristiti u napadu / obrani, kojim vozilom pobjeći... (c/p)
demo video se može vidjeti ovdje:
http://www.gametrailers.com/player/u...es/103158.html
službeni sajt
http://farcry.uk.ubi.com/
mislim i da je za ovo svaki momentar suvišan jel ako će stvarno biti sve
onako kako sam pročitao o igri i ono što sam vidio na demo videu,onda
će i sam crysis pasti sa prvog mjesta barem po meni igre ikada napravljene!!
jel kako uopće komentirati ovo:
There is a dynamic weather system that adapts to how well you are currently doing. If you're shooting everything in site, and well too, the skies will be clear and sunny, but if you start getting owned, the sky will darken and become overcas
Running into a tree can cause it to break and fall down, just shake, or the player to crash to the floor, all depending on the size of the tree.
AI has morale settings, insult their clothing and their moral will suffer... Okay that and the bit above about GAP isnt true, but the moral of the NPCs is a function of what is happening around them, shoot their commander and their moral gets worse, shot the man next to them and it becomes even lower.
No Medi packs:
COD2 style health up to Critical wounding, then you have to heal yourself.
uostalom i sami pogledajte onaj demo video i ostat ćete bez teksta![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks