Bila je upaljena na stend by. Otklopio sam je da bih nekoga nazvao no unutarnji ekran je ostao ugasen, nije se upalio. Mob. nije reagirao ni na jednu tipku, a na vanjskom ekranu je ostao sat, a trebalo je pisati logo -Motorola_
(kada je mob. zaklopljen na vanjskom ekranu je sat, a kad je otklopljen onda pise Motorola). Posto mob. ni na sta nije reagirao izvadio sam bateriju kako bi ga ugasio. Vratio sam bateriju i vise ga ne mogu upaliti. Upali se samo tipkovnica( koja se nakon nekog vremena ugasi) a ekran ostaje ugasen( i unutarnji i vanjski). Ne znam u cemu je problem, dali u hardware-u ili u
software-u. Ako netko ima ikakvu ideju zamolio bih ga za pomoc. Uputite me barem kako da isprobam dali se moze upaliti u bootloader kako bih mogao od necega krenuti( inace kada je upaljen u bootloader oba okrana ostaju ugasena pa se provjeriti dali je ugasen ili ne moze samo preko usb kabela).
USB kabel imam kao i vecinu software alata ali ne znam odakle krenuti.
Od vaznijih stvari koje sam mijenjao na softwareu je samo to sto sam ga otkljucao sa P2K_Easy_Tool_v41 , a to je bilo prije vise od 6 mjeseci.
Unapred zahvaljujem