Hoću još. Primam i ponude drugih(za sada je besplatno)
Hoću još. Primam i ponude drugih(za sada je besplatno)
E bas sam i ja mislio neki baner od c@fea na moj site a valjalo bi i na darkov al ajde ako cemo o banerima nek se otvori nova tema.
Zašto, ovo je tema o mobilnom svijetu, a to ima veze s tom. Ti možeš otvoriti novu temu za svoj sajt.
Ne ne nisi me razumio ovdje se promovira tvoja web stranica mislio sam mozda da se otvori topic tipa "razmjena banera" i tu da svako stavi baner svog sajta i da ga moze pokupit svako. Ja bi otvorio al nemam nikaki baner pa bi bilo glupo zapocet temu, kuzis.
Sređeno. Proširio sam ju za 100pix. Sada je široka 50% širine cijele stranice.Poslao: sezam-picika
I, malo prosiri onu tablicu s vijestima.
btw. dodao sam još dio sa smiješnim slikama.
---------------------------------------
@sile: Razumio sam te ja, ali nije tako loša ideja, što se mene tiće može.
Pa ajde onda ako imas neki baner otvori temu i ubaci svoj i dalje ce vec ic lako.
Moram još napraviti svoj baner.
btw. u međuvremenu sam na početnu stranicu stavio i brojač GSM korisnika.
----------------------------------------------------------
Još niste komentirali dizajn na www.mobilni.svijet.web1000.com/Bluetooth.htm
Zadnji uredio Dark : 18-05-2004 u 21:49
dizajn mi i nije baš neki, nekak mi je preobični, trebao bi malo poradit na tomu![]()
Tipke su dobre samo odziv bi morao bit brzi nema potrebe za tolikim cekanjem svjetlosti niko nece cekat na tipki da bi vidio kako ce ona zasvjetlit.
Ulead GIF Animator 5 ti nije los za izradu banera.
Ne moraš čekati da tipka počne svijetliti. Boje su dobre? Da čujem prijedloge!
Ma znam da moras cekat al nece ti niko cekat na tipki da ona pocne svijetlit to ti i kazem odziv mora bit brzi.
Fora je u tome što tu tipku nisam ja radio nego je to iz Dreamweavera pa ju nemogu mijenjati. Ima i drugih gdje je odaziv brži, ali nisu tako lijepe.
Ma dobro nije to bog zna kaka zamjerka bitno da se tebi svida samo ti sibaj.![]()
Upravo sam preinačio Javu i od sada se igre i aplikacije mogu skidati pojedinačno.
btw. Za javu više ne treba desni klik i save target as nego se može jednostavno kliknuti lijevom tipkom na ime igre/programa. To bi uskoro moralo biti moguće i za ostale downloade.
I dark, jedan prijedlog, mogao bi stavit nešto linkova na druge stranice(ustvari ako se to uopće smije bez pitanja vlasnika...)
Hoću. Čekam još ponude za banere, ali nitko da ponudi. Sve bih želio odjednom staviti tako da ne stavljam malo po malo.
e moj prijatelju, ali tako ti je to. svako ces malo nesto mijenjati i uploadati. inace nema smisla...
maraschino - PTICICA
Bas to ja sam na svom sajtu postavio tonu programa za download a sve nalinkano na drugu stranicu i onaj promjenio nesto kod sebe i normalno odma vise neradi ni kod mene i stas sad mjenjaj. Tako da dobro kaze 3aTmr namjenjaces se svako malo.
Ja ne stavljam (barem za sada) linkove na druge stranice nego je sve što imam na mom web prostoru.
Ma tako ti je i najbolje ili inace prodes ko ja.
DARK samo naprijed![]()
Hvala. Imaš možda kakav prijedlog? Danas možda uploadam prijedlog za dizajn pošto tu još nisam sasvim na čistom. Ovaj puta će biti plavi sa tipkama koje odmah reagiraju kada se prelazi mišem. Možda uskoro počnem raditi i WAP stranice pošto dosta veliki dio populacije nema data kabel.
..pusti se za sada wap stranica, prvo sredi mobilni svijet kako treba...korak po korak, i samo naprijed
![]()
Mošda još niste primjetili, ali na linku
http://www.mobilni.svijet.web1000.com/SonyEricsson.htm i podlinkovima je novi dizajn. Recite kako vam se sviđa, jer mislim taj dizajn staviti na cijeli sajt i riješiti se designa za neko vrijeme i posvetiti se sadržaju.
nemoj se puno baviti wap-om jer uglavnom noviji mobiteli mogu, a ubuduce ce i svi moci otvarati xhtml stranice. samo ih napravis jednostavno bez puno slika...
maraschino - PTICICA
Bookmarks