kaj ti pricas, covjece?
nesto novo? nema niceg novog.
kakav mrtvi kvadratic, kaj tebe muci???
kaj nemrem ponovit ono kaj su neki rekli..vidi je kako stalno place i to me zivcira , nestabilnija je od dolara za vrijeme onih teroristickih napada 2001.
kaj ti pricas, covjece?
nesto novo? nema niceg novog.
kakav mrtvi kvadratic, kaj tebe muci???
kaj nemrem ponovit ono kaj su neki rekli..vidi je kako stalno place i to me zivcira , nestabilnija je od dolara za vrijeme onih teroristickih napada 2001.
Zadnji uredio mala : 09-10-2007 u 21:39
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
meni se zapravo od svih njih nekako najbistrijom čini ona ivana. cura izgleda da je na mjestu.... sviđa mi se kako rezonira neke stvari koje se događaju u kući. samo što će je ostatak ženske populacije izbaciti jer nije tračerica i jeb*ljka kao sve ostale. odskače ko govno u punču![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
meni se mirela dopala na pocetku.Dobro ona je valjda prva pukla,jer ju neko zivcira(upotpunosti ju shvacam) jos sad mora bit u sobi s tom osobom.Al opet nemora tolko cendrat,pretjeruje.A ni ove ostale nisu cvjece..tak da mi se u stvari nesvida nitko.Mozda stipe,on je jak u glavi![]()
ma on je forser kojem je samo do love .
shvacam da je svima do love ,al on se postavio prema tom BBu koda je na posel doso. rad na odredeno , 90 dana.
skroz me zivciraju proracunati ljudi takvi.
simpaticniji mi je onda onaj talijancic , kolko god .. blesav , i pozitivnom smislu , bio.
Mirela - neznam zasto ali pokusavam ju shvatit . al pretjerano reagira stvarno. kak se nekom da tolko plakat. kukat . histerizirat.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ma svake sezone u toj kuci ima vise idiota vec normalnih ljudi,kad je mirela ulazila u kucu ona mi se cinila normalna kad ono čudoviste![]()
no comment
Da Gorane, nemoš vjerovat, to nitko ne gleda a svi komentiraju. Mislim koji ću k...c gledat 12 sati RTL kad tu praktički dobijem sažetak svega što se zanimljivo događa...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Lol - Bugarski BB:
http://www.index.hr/xmag/clanak/vide...zu/361147.aspx
EDIT: otišao sam malo na njihovu stranicu; znanje Bugarskog se isplatilo. Trebe i nisu nešto..
http://bb1.bigbrother.bg/players.pcgi
+
![]()
Zadnji uredio ::diaboliq:: : 11-10-2007 u 23:42
I wish there was a knob on the TV to turn up the intelligence. There's a knob called brightness, but it doesn't work.
— Eugene P Gallagher
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
kaj su se arsen i senka poseksali??
hm, bas steta, senka mi ide na zivce, a arsen mi je hm..dobarrr
nisam gledala jucer, kaj je to bilo??![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
...ma ovaj je dosada najdosadniji bb...pa da i bace grupnjak isto bi bilo
![]()
opla.... u mjesec dana imali smo jedan ručni rad, češkanje dva frajera, sexićkul....
Apel svima: promjenit se za 360 se nemoze rec.promjenit se za 360 stupnjeva doesnt mean shit.
promjenit se za 180 stupnjeva , znaci potpuno se promjeniti.
da , subota je ,, nejdem van i gledam BB.
inace imam zivot , dont laugh![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ko je ona nova biČ???
ma ovaj je najgori do sada.nema nista.
U srbijanskom neko je naso potrosen kondom,drkaju se pred kamerama,i kuju plan kako da jebu cure.A ovi ovdje ko neke tetice nja nja njaaaaaaa.
Cure samo tracaju mjesto da krenu u akciju.
A liltle lees conversation,a liltle more action pls
ja sam gledao riječko-istarski bb koje ludilo
f10
ovaj bb nas je sve veca katastrofa...
a ovu Mateju bi izbacila prvu van..uff
da je imala muda, zveknula bi je odmah i bok
pa da meni netko tak spomene mamu, . . .
no comment
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks