Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 412

Tema: Big Brother

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biti homoseksualac je seksualna orjentacija, ali on je gay. Za običnog homoseksualca ne možeš reči da je diva :-) Svi valjda znate onog "ti nisi gay, ti si obična pederčina". Lik stvarno ima muda šta je prizna. Mislim da ono ne možeš glumiti ili odabrati - onakav moraš biti rođen!
    Ja stvarno nemam ništa protiv njega (barem ništa efikasno :-), ali ga ne bi baš volio po noći u istoj sobi!

A što se tiće BTB-a (BigToplogBrata), zanimljivo mi je pogledati samo tko ulazi, a inače sami koncept je otprilike na razini psiholiškog istraživanja u neprirodnoj situaciji sa zamorcima upitne inteligencije ili zamazanim očima (50:50 omjer u kući).
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2003
    Mobitel
    nokia e65 i 6300
    Operater
    vip net
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahoj društvo.

iskreno bilo je za očekivati ovakve pogrdne komentare za hrvoja. Mislim da to nije u redu. Ali radite kaj hoćete. Samo me zanima kako bi vi reagirali da je vaše dijete homoseksualac? isto tako primitivno ili ?

nemojte me krivo shvatiti, imam doma jednog poput vas, ali to ne podržavam. dečko je ful hrabar, ne srami se onoga što je, i to je ok. a i stvarno je simpa, i zabavan. s obzirom da je taj bb na tv-u, ja ću ga gledati kad stignem, i baš mi je drago da je ove godine zanimljivije i smiješnije upravo zato jer je hrvoje tam. isto tako moj muž mi svaki dan kad vidi da gledam bb kaže da kak mogu gledat pederčinu koja prima u dupe i puši frajeru...i na taj način pokazuje ljubav prema svom dečku. Gle vama kažem a i njemu, ne razmišljam o tome kako oni to rade jer me stvarno ne zanima. prema tome dok hrvoje ne dira vas pustite i vi njega.

stipe je fizički zgodan, ali kad zine ajme meni. tetkica, čak i hrvoje ima grublji glas od njega.
    arsen mi je mrak.

maja paola zgodna, ali komplicirana.
    mirela purgerica sve 5, ali malo čudna. zasad me iritira.
    senka zasad najsimpatičnija, nije nešto pretjerano zgodna, ali je ovak simpa.
    vedran iz slavonskog broda mi je bombonček. preslatki.
    krešo-pederast
    goran- ništ posebno
    valentino-gubica
    martina- nezamjećena
    vita-totalna glupača, s tim pimpekom iznad usne koji ju čini još ružnijom.
    tessa- ok
    ivana-ok

eto to je zasad to
    Do it today, tomorrow there might be a law against it....

Zatvorena tema

Slične teme

1. BROTHER HL2030 pitanje
    By dj_velja in forum Stolna računala
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 19-09-2006, 10:34
  2. Big Brother part2
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 626
    Posljednji post: 31-12-2005, 18:07
  3. Big Brother sadržaji...
    By Time Less in forum Općenito