ajde malo oladite s tim homofobnim izjavama.
smeta vas kak izgleda prica i ponasa se ko i svakog normalnog muskog , ali ima se pravo izjasnit kak oce.
imaju tri big brother kanala na maxu ali na njima nikad niš![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ajde malo oladite s tim homofobnim izjavama.
smeta vas kak izgleda prica i ponasa se ko i svakog normalnog muskog , ali ima se pravo izjasnit kak oce.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
...evo slušam ove umišljene ženskuše (snaja prebacila na to reprizirano shranje ) - prepotentne su i preumišljene...vidi se da niki k**** ne rade i da ih zanima samo lova ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kako ste u kujcu vi koji serete da bi pretukli ovu tetkicu.. Bokte pa kakve veze ima ak je homo, samo razlog više za smijeh; ove godine će barem biti zanimljivije, možda i pogledam koju epizodu. Ak se tetka popali na onog ćelavog ili Arsena.. hehe.. Prošle ili pretprošle godine je bio onaj kvazisjemeništarac -- onaj je skrivao da je tetka; ovaj mali je barem otvoren o tome. Ili Tomislav prošle godine. LOLL..
Onaj pederko ne daj je pederchina neg se još usro na ulazu u haus coece, usput i ja imam max tv hehe dobri su, a i znam da bu smeshno ovo s tom pederchinom kad budu rjeshavali tjedne![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
barem ce biti zanimljivo s ovim pederom, malo cemo se smijat..
smijesan je skroz
ful mi je simpa![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
e a zakaj nema uzivo prijenos na netu?
Kako obožavam elokventne ljude s ovog foruma.
Bokte-ono-kuiš-jeb'te.
znam ja al neznam zakaj on to govori
Jel ti čitaš ovaj topik ili su tu jer su svi ovdje?
hehe.Ne nego vidim da svi pisu o pederu a neda mi se citati o njemu.
A ti onda gledajnema sta.... lepo ime ima
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=7ekKQoLfe98
Pederko će biti najzanimljiviji...tolko ću mu se smijati da će doći do onoga kaj je fly:nan rekla....![]()
![]()
![]()
![]()
pa zbog njega ce se isplatiti gledati ovu sezonu.
A ste vidili kada su cure pitale koja je ovdje najstarija a pederko se javlja i kaze ``Ja!``.Heheheheh.
Kaj vas zblažnjava...
Totalno su u penisu svi ti koji se tu frajerišu da bi mu ovo, da bi mu ono radili a u stvari su jedni najobičniji psi koji laju a ne grizu....![]()
Ne podržavam pederluk nimalo i odvratno mi je to samo po sebi, ali zato skidam kapu jednom Hrvoju koji je ušao u BB kuću i prilikom ulaska javno dao do znanja ovom zadrtom i konzervativnom hrvatskom narodu da ima dečka.... nema šta, trebalo je imati muda za takvo nešto....
Toliko....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Upravo zato ga saljem u rodno mjesto. Ne zato sto je homic, nego zato sto ga to oznacava kao osobu i tako ostale homice koji se normalno (ne-feminizirano) ponasaju stavlja u geto. Serem se i na RTL jer iskoristava debilnost publike i tog pojedinca da bi stogod zaradio.
Biti gay nije nacin zivota nego seksualna & ljubavna orijentacija, zato i mislim da je ovaj kreten samo glumac.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Biti homoseksualac je seksualna orjentacija, ali on je gay. Za običnog homoseksualca ne možeš reči da je diva :-) Svi valjda znate onog "ti nisi gay, ti si obična pederčina". Lik stvarno ima muda šta je prizna. Mislim da ono ne možeš glumiti ili odabrati - onakav moraš biti rođen!
Ja stvarno nemam ništa protiv njega (barem ništa efikasno :-), ali ga ne bi baš volio po noći u istoj sobi!
A što se tiće BTB-a (BigToplogBrata), zanimljivo mi je pogledati samo tko ulazi, a inače sami koncept je otprilike na razini psiholiškog istraživanja u neprirodnoj situaciji sa zamorcima upitne inteligencije ili zamazanim očima (50:50 omjer u kući).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks