Najjači su mi oni zaštitari s cvikama, svi nešto ozbiljni....................kako jadno
Najjači su mi oni zaštitari s cvikama, svi nešto ozbiljni....................kako jadno
- Red-Gsm.net -
e posrat ću se.... govno će mi izletit iz šupkaovo je strašno!!!!
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
imaju tri big brother kanala na maxu ali na njima nikad niš![]()
nisam pogledao, emsija mi se sama po sebi gadi a sad kad od vas cujem da je*****
nutra nema sanse da pogledam... odvratno...
![]()
![]()
![]()
Ma što ste tako homofobični,derpe je povod za beskrajan smijeh i zajebanciju. Mene je više iznenadila Indirina zla sestra blizanka,izgleda ko da joj Rubelj šleperom vrši dostavu
Opet došla pederčina![]()
![]()
![]()
![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
majke mi da nisam ntii sec pogledao..videl sam likove u 24...
bzvz opet je ta brader manija započela..to me živcira..i ne kuzhim..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
tak je , bar je kvartovska cura ... i to fakat sami dalmatinci , kaj ne uzmu nekog podravca , moslavčana/nku il neš slično .... onaj ***** je fakat prepičkast , jeste vidli video kad su ga predstavljali , katastrofa ... voli kremice , crne visoke .... dečke ... nek se kazni ... boli me k.... dal je ***** al ovo je pretjerivanje i kranji ekstrem.... fuj
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
meni je onaj celavi dobar ..ak ga se dobro sjecam, to sam sam pogledom preletila
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
O Bože... Tog pedera će neko prebit na mrtvo ime kad izađe van. To mu nije trebalo...![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
...alaj će ovi s maxtv-om uživati - imaju čak tri kanala samo za BB...gledajte, gledajte...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ajde malo oladite s tim homofobnim izjavama.
smeta vas kak izgleda prica i ponasa se ko i svakog normalnog muskog , ali ima se pravo izjasnit kak oce.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
...evo slušam ove umišljene ženskuše (snaja prebacila na to reprizirano shranje ) - prepotentne su i preumišljene...vidi se da niki k**** ne rade i da ih zanima samo lova ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kako ste u kujcu vi koji serete da bi pretukli ovu tetkicu.. Bokte pa kakve veze ima ak je homo, samo razlog više za smijeh; ove godine će barem biti zanimljivije, možda i pogledam koju epizodu. Ak se tetka popali na onog ćelavog ili Arsena.. hehe.. Prošle ili pretprošle godine je bio onaj kvazisjemeništarac -- onaj je skrivao da je tetka; ovaj mali je barem otvoren o tome. Ili Tomislav prošle godine. LOLL..
Totalno su u penisu svi ti koji se tu frajerišu da bi mu ovo, da bi mu ono radili a u stvari su jedni najobičniji psi koji laju a ne grizu....![]()
Ne podržavam pederluk nimalo i odvratno mi je to samo po sebi, ali zato skidam kapu jednom Hrvoju koji je ušao u BB kuću i prilikom ulaska javno dao do znanja ovom zadrtom i konzervativnom hrvatskom narodu da ima dečka.... nema šta, trebalo je imati muda za takvo nešto....
Toliko....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Upravo zato ga saljem u rodno mjesto. Ne zato sto je homic, nego zato sto ga to oznacava kao osobu i tako ostale homice koji se normalno (ne-feminizirano) ponasaju stavlja u geto. Serem se i na RTL jer iskoristava debilnost publike i tog pojedinca da bi stogod zaradio.
Biti gay nije nacin zivota nego seksualna & ljubavna orijentacija, zato i mislim da je ovaj kreten samo glumac.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma frajer se ponaša totalno nenormalno. zbog takvih debosa svi homoseksualci ispadaju bolesni.
Hoćeš reći da su homosexualci normalni ljudi.
Polazeći od toga da spolni odnos sa istim spolom nije reproduktivan nije ni normalan pa pa stoga oni koji ga konzumiraju po meni nisu normalni.
Ne kažem da homosexualce treba u ludaru ali ......
Za ono što je Hrvoje napravio stvarno treba imati hrabrosti.
RTL je sa njim ipak postigao ono što je njima najvažnije a to je da podigne gledanost iako za mene BB ima istu važnost kao i masu drugih humorističkih serija na tv. Prvu sezonu sam redovito pratio, drugu onako usput, treću skoro nikako a tako ću vjerovatno i ovu. Sve skupa ništa životno važno.
Sve su to tamo "LAKODELNJACI".
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Onaj pederko ne daj je pederchina neg se još usro na ulazu u haus coece, usput i ja imam max tv hehe dobri su, a i znam da bu smeshno ovo s tom pederchinom kad budu rjeshavali tjedne![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Bookmarks