Evo danas sam napokon dobio optima flat osnovni paket, i sve je radilo bez problema prvih pola sata , i sranje. connecta mi se svaki 3.-4. put, a kad se connecta radi 2minute i onda pocne jenjavati veza da razine kada uopce vise ne zeli podici stranicu. Sad, iz szk su mi rekli da je modem u pitanju, ali kolega iz kvarta veli da je njemu noc prije stalno se discalo sa optime. Dal je imao netko takvih slicnih problema? Da rezimiram: je li problem u njihovoj petlji na našem naselju, modemu ili necem trecem? Hvala puno!!!
p.s. nemam srece napokon dode i onda sr...
Da, možda je brzina Interneta bila prebrza za modem, pa ga je skurila![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Evo danas sve radi normalno 50ak minuta i onda na minutu uspori i/ili se disca, pa opet sve ok. Zvao sam SZK vele da moraju podesiti adekvatan signal na petlji mog naselja. Sto to znaci? da je prejak signal pa gubi vezu ili sto?
dodatak: evo zvala me SZK i rekli da su smanjili signal i ZASAD sve super radi , brze nego na t-comu jedino mi je cudno sta mi je download izmedu 150 i 200 kb kao da je na 2MBita a uzeo sam 1Mbit flat... lol![]()
Zadnji uredio nix.payne : 06-09-2007 u 14:06
Pa možda su sredili neki proxy ili kompresija radi čuda![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
sve je u redu... samo su trebali smanjiti signal tako da sad sve super radi - brze od t-coma za jedno 30%![]()
Iam isti problem... Connecta mi se u prosijeku 1/3... Kad se napokon connectira, radi svega 2 minute ili manje a zatim vise ne zeli ucitavati stranice na browseru i pise dole nes ovak "Looking for www.google.com" i zatim izbaci stranicu "Server Not Found", a lampica na modemu ADSL-Link pocne treperit (sto znaci da ponovo uspostavlja adsl vezu, el tak? [: )...
U ponedjeljak cu zvati szk pa cemo vidjeti... nadam se da ce se problem rijesit sto prije jer mi kosa otpada od zivciranja...
Ps. Inace sam dobio Huawei SmartAX MT880 kao si svi pretpostavljam... Brzina 1024/256 Kbps Flat rate.
...nadalje...
zanima me bi li pomoglo ako se preko browsera spojim na sam modem i u Modemovom Web Configuratoru stavim ADSL mode na ADSL2... jer sam primjetio da se spaja kao ADSL2+... Ima li to kakve veze?
Zadnji uredio megasmrt : 14-10-2007 u 18:19
Stvar sređena. Samo sam ih nazvo i reko što nevalja i operater Vanja mi syam reko "Sretno surfanje". Optima Kick Ass!
ja imam slican problem.... meni oce bez problema se spojiti na net i skida sve do nekih 18 sati, poslje 18:00 mi svake 2-3 minute prekida tj blica mi ona lampica koja mora svjetliti stalno..... znaci moram nazvati szk i sve ce biti rjeseno????
----------Sony Ericsson----------
Ovako... vjerovatno ti blica ona ADSL Link lampica na modemu el'tak... To znaci da se gubi signal ili da je promet prevelik na mrezi... nazovi szk, trebali bi oni to rijesiti, meni jesu, u reku minutu.
Mene zadnja dva dana net dost zaje*****, no cuo sam da nes cackaju servere i nadogradjuju pa valjd zato.... ko' ce to znat.
eto samo da javim da je sada sve ok... nije mi ni jednom prekinio otkad sam ih nazvo....
----------Sony Ericsson----------
koji ruoter imas.
zovi ih i nek ti smanje brzinu parice.svima je tako bilo pa i meni a evo sad i tebi.
poslije toga je sve uredu.
uživaj s optimom.
o moj bože...
a da se prije registracije i postanja na forumu treba položiti neki test inteligencije?
Bookmarks