da, ali preko iTunes zarade vise nego sto bi zaradili da povecaju prodaju iPoda za 10%.
bio sam vlasnik iPoda 30gb video (ona prva video serija, dakle 2 generacije stariji od ovog classic modela), koristio sam iTunes.
sad sam ponosan vlasnik Sonyevog mp3 (ne da mi se sad pisati i trazizi model, vec sam zaboravio) koji mi je odlican po kvaliteti izrade, zvuka i sveg ostalog. i mogu samo jedno reci. SonicStage je NAJVECE sranje kojeg je svijet vidio, vece od iTunesa bar 10x.
sto se cijena tice sve pise tu http://store.apple.hr/IMC-Apple-Stor...ame=ipodstore1
2499kn za uredaj koji odlican ekran, odlicno sucelje, odlicnu kvalitetu izrade, odlicne mogucnosti za jedan mp3 player (mozda i vise), 8gb memorije stvarno nije pretjerano, jos pogotovo ako se zove apple, a svi znamo koliko se placa samo ime.
nemojte misliti da sam apple fan, ovaj Sony player mi je 10x drazio od iPoda kojeg sam imao, a iPod je 3x skuplji. samo malo logicki gledam stvar. i ne vidim nit jedan nedostatak tom mp3 osim iTunes, koliko god to mozes biti nedostatk (zar je stvarno tesko potrositi 5 min da se prouci program, i onda se s njim vlada bez problema).
jedino bi bilo dobro da poput creativa podrze Divx format za video, ali ako je bas nekome do video moze ga i konvertirati, bar danas ima programa za to koji su kranje jednostavni.

Bookmarks