ja bi ostavio 6233...al dobro to sam ja, jer usprkos zvucnicima i savrsenoj tipkovnici meni je simbian i minus a ne nesto extra...neznam dal bi ikad stavio neki program preko simbiana, a sve sto sam naucio od toga je kad sam imao n70 je da guta bateriju i da je spor...i n70 mi je jedan od losijih mobitela koje sam koristio(a da je prek soma kn bio)..jedino kao velik ekran s slabom rezom, al nije ni cudo sto je ekran velik kad je mobitel cigla, i uzasne kvalitete, bas dojam plasticnosti ko neka igracka s placa(i po meni ne znam sta tu vrijedi tih 1000kn, ni blizu al ajde,za soma kn se sad kupi odlicnih mobitela,lijepog izgleda i dobre kvalitete)....
ova 6233 izgleda 3put skuplje, 3put bolje, jednostavan izgled elgantan,samo sa je nesto tanji, 6300 je zanimljiv mob... za bateriju sam bio skeptican al je vjerovatno bar 2 put bolja od n70....tipkovnica savrsena, ne kuzim, al nokia bi na svaki uređaj trebala stavljat ovakvu tipkovnicu jednostavno je gust tipkat...
nisam imao e50 ,sviđa mi se sto nije debel al mi je predugacak a uzak, nesto ko stari panasonic modeli..no posto ima simbian nisam ni gledo dalje mobitel.a kolko vidim osim simbiana nema nikakvu predost nad 6233..ja ne bi mjenjao, sve ovisi kolko ti bas treba simbian...