ovako...
odluka je pala na E50.
glavni razlog je displey i noviji symbian (isto ko i N73, što je meni super, a i brži je nego N70), te dimenzije uređaja (prvenstveno debljina i masa), te kvaliteta izrade (tako sam bar čuo od onih koji koriste mob, jedan sam probao, a i čitao sam review_ove).
Ova kvaliteta izrade je pored displeya i najjači razlog zašto E50. jer me malo "živcira" kada se zadnji poklopac miče, tj ima lufta...
Eh sad, jedino zašto sam razmišljao o N70 je kamera sa blicom. al opet, koja mi korist od kamere, kada ju jako rijetko koristim (čak sam ju malo korsitio na K800 i n73, sve skupa ako nekih 30-40 slika, neke samo za probu). A dobro je da sam kupio Sony W80 koji je relativno malen fotić, pa ga mogu nositi sa sobom
A ako kamera na E50 daje slike kao ona na 6630, meni dosta.
EDIT: ili da ostavim 6233...ali jedino što 6233 ima bolju kameru i stereo zvučnike, i velike tipke za pisanje poruka (ali ovo zadnje nije neki uvjet, tj nije nikakv uvjet)... a slikao sam samo 1 sliku sa 6233...
![]()
![]()

ali jedino što 6233 ima bolju kameru i stereo zvučnike, i velike tipke za pisanje poruka (ali ovo zadnje nije neki uvjet, tj nije nikakv uvjet)... a slikao sam samo 1 sliku sa 6233...
Odgovori uz citat
Bookmarks