Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 53

Tema: N70 vs E50

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smog, po toj tvojoj logici, onda mu je najbolje da kupi 6680. Imao sam n70 kad je tek izasla, toliko mi je bila napeta da sam samo n70 htio, nista drugo. Guess what - prodao sam je u roku 3 tjedna. Zasto? Uuu.. Ima dosta toga.. Boja se ljusti - na tipkovnici takodjer, dijelovi skripe, poklopac kamere se otvara u ruci, kamera NIJE Bog zna kakva, lako se grebe, galerija spora...
    nakon nje sam kupio 6681. To je bio preporod; slike su bile fenomenalne unatoc 1.3mp, cak mi je i blic bio jaci, konstrukcija cvrsca, bolji materijali..

da se razumijemo; meni je na telefonu bitan faktor robusnosti, odnosno materijala i kvalitete izrade. N70 jednostavno pusi po tom pitanju.
    ovako sa e50 imas up to date telefon sa super ekranom koji nece puknuti ako ga jace stisnes, a kojim ces biti zadovoljan..
    Zadnji uredio ::diaboliq:: : 05-09-2007 u 13:13

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ::diaboliq:: Pregledaj post
    Smog, po toj tvojoj logici, onda mu je najbolje da kupi 6680. Imao sam n70 kad je tek izasla, toliko mi je bila napeta da sam samo n70 htio, nista drugo. Guess what - prodao sam je u roku 3 tjedna. Zasto? Uuu.. Ima dosta toga.. Boja se ljusti - na tipkovnici takodjer, dijelovi skripe, poklopac kamere se otvara u ruci, kamera NIJE Bog zna kakva, lako se grebe, galerija spora...
    nakon nje sam kupio 6681. To je bio preporod; slike su bile fenomenalne unatoc 1.3mp, cak mi je i blic bio jaci, konstrukcija cvrsca, bolji materijali..

da se razumijemo; meni je na telefonu bitan faktor robusnosti, odnosno materijala i kvalitete izrade. N70 jednostavno pusi po tom pitanju.
    ovako sa e50 imas up to date telefon sa super ekranom koji nece puknuti ako ga jace stisnes, a kojim ces biti zadovoljan..
    Sto se tice N70, skoro sve si dobro opisao.. Skoro sve te stvari sam iskusio (ljustenje boje, poklopac, lako se grebe, galerija - mada se to da rjesiti).

Sto se brzine na N70 tice, mali update.. pobrisao sam dosta programa sa njega, ali mi se cini da poseban efekt na brzinu ima brisanje antivirusa.
    Sada mobitel radi PUNO brze.
    http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
    Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ::diaboliq:: Pregledaj post

za soma kn n70 je sad odlična ponuda i ja sam se bio razočarao kada sam dao 2400kn za nju...e50 je mob koji je dobro izrađen,kvaliteta i sve to,ali koma fotić,ali stvarno koma,nije za usporediti ni sa 6680,vjeruj mi...ima onaj kao na 6131..a sad će ico reći ne treba mi fotić dobar jer imam digitalac,e pa onda uzmi e60 ili m600i

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Samsung G810
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    za soma kn n70 je sad odlična ponuda i ja sam se bio razočarao kada sam dao 2400kn za nju...e50 je mob koji je dobro izrađen,kvaliteta i sve to,ali koma fotić,ali stvarno koma,nije za usporediti ni sa 6680,vjeruj mi...ima onaj kao na 6131..a sad će ico reći ne treba mi fotić dobar jer imam digitalac,e pa onda uzmi e60 ili m600i
    I ja se slazem da je 1000kn za N70 super ponuda. Ipak je to Symbian, tona programa, super video, itd.
    I ja sam je puno platio...
    http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
    Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove