Jesi li ga overclockao...meni se to događalo kada sam pretjerao sa overclockiranjem pa se pregrije.
Ako ništa drugo onda bi ti hard reset trebao pomoći.
Sto bi ovo moglo biti? Kad ukljucim varia na onu gore tipku sve je ok, a buduci da koristim SPB Menu treba mi sekunda dvije da dodjem do today screena, a kad sam na njemu lijeva polovica ekrana pocne ispisivati cudne okomite pruge i cijeli ekran posvijetli. Kad "ugasim" varia na onu gore tipku sve ponovno ok, ali u zadnja 2 dana 9 od 10 paljenja to se ponavlja.
Da iskoristim garanciju ili je problem puno bezopasniji i neko se vec sreo s njim?
Jesi li ga overclockao...meni se to događalo kada sam pretjerao sa overclockiranjem pa se pregrije.
Ako ništa drugo onda bi ti hard reset trebao pomoći.
Meni se ista stvar dešava... Pokušao sam sa hard resetom par puta i nije pomoglo... Jednom prilikom je ostao duže upaljen tako bijel i sa crtama pa su na tim mjestim jedno sat-dva nisu gorili pikseli i kasnije se vratili...
Sad mi dio ekrana na tim mjestima titra... Ako saznaš što je molim te javi![]()
Premature optimization is the root of all evil :-P
Odlazi vam LCD kontroler. Javite se ovlastenom servisu...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Vec jesam... A stipe ti imas PM i kao sto rospaya kaze nema druge nego u servis... Nadam se da ti garancija jos drzi...
Dosao mob sa garancije... Opis popravka glasi "Zamjenjen flat kabel." Nisam nista platio.
Bookmarks