= Citat = Izvorno postao Sinke71 Pregledaj post
--------------------------
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf50fd/
tu sam pročitao o tom Fuji aparatu pa pogledaj molim te. Znači taj Fuli f50 otpada?
Ako je taj Sony tako dobar budem žrtvovao veličinu nauštrb kvalitete. Kojih par 100kn mi ne znače ništa jer nisam strogo odredio koliko mislim potrošiti no svakako ne 5000 ili 6000 za bi za sada bilo previše. Znači bolje Sony od 8Mpixela nego Fuji od 12. Meni veličina fotografije nije bitna, puno mi je važnije da se lijepo vide detalji što pretpostavljam sony sa boljom optikom ima. Kučište je veće i samim tim robusnije. Hvala ti na savjetu evo sada moram malo proučavati i tog sony-a H3
Dakako da ne otpada...pa ne moze otpasti nesto sto ti se dopada, samo zato jer ja preporucam nesto drugo.

Puno puta sam rekao, najbolji je onaj aparat sa kojim je korisnik zadovoljan, totalno je nebitna njegova cijena i performanse.

Ako ti se navedeni Fuji dopada, uzmi ga. Radi se o prilicno dobrome ultra compact/compact modelu.

Sto su ciste cinjenice i nisu podlozne subjektivnosti je:

1. 12 MP u ovoj klasi aparata (s obzirom na dimenzije senzora) definitivno i nisu neki odmak u odnosu na 8 MP ili 10 MP na istoj dijagonali senzora, dapace mogu samo generirati veci sum

2. Sony H3 neosporivo je bolji aparat gledajuci performanse i optiku, samo je pitanje zeli li potencijalni korisnik (u ovome slucaju ti) kupiti aparat nesto vecih dimenzija i mase, koji nije bas za u dzep.

Pogledaj malo i javi se sa svakom nedoumicom ili pitanjem. Potruditi cu se pomoci.