Ortak mi poseduje p900,i mislim da je mala razlika izmedju njega i nase 6600 u kvalitetu i da tolika razlika u ceni uopste nije realna.
Ortak mi poseduje p900,i mislim da je mala razlika izmedju njega i nase 6600 u kvalitetu i da tolika razlika u ceni uopste nije realna.
Cool.
Vrijeme izlaska, cijena?????
p900 je puno bolji! Imao sam oba mobitela u rukama.... Boljim ga čini tuch screen i display 208X320! Uz to je surfanje internetom na takvom zaslonu pravo zadovoljstvo, za razliku od malih zaslona drzgih mobitela...
Design ne bih komentirao jer je to stvar ukusa, ali p900 ne ostavlja dojam jeftine plastične igračke....
I još nešto... Ona tipkovnica je nepotrebna s obzirom da na p900 pises po ekranu...
ovo nije usporedba modela, pa se toga suzdržite.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
C. - od kud ti ta slika? Gdje mogu vise procitati o tome?
To izgleda jako cool, al mi se čini da bi bilo jako teško (nemoguće?) tipkat po tome zbog veličine tipki, a kako ima touch screen, nije baš previše ni potrebno...
olovkom da jel tak male prste niko nema!
Bookmarks