Evo ovako da tamo ne punim temu, odgovoricu ovdejer smo tamo pricali i zatrpali dosta temu (se-nse)
Kombinacija je uzasZnaci kamera ne radi, dzojstik ne radi(radi ali samo moze da se izabere sa njim) memorijska kartica ne radi, onda display je tamniji, onda kad ekran ode u standby i vi pritisnete neki taster onda blic se ukljuci.
Ovako ubacio sam display driver i cam driver od k800i, i blic se ne ukljucuje, ali display je i dalje taman.Takodje ima i neku bug, display se sam upali iz cista mira, i ugasi se.Kamera radi, udje u nju ali pojavi se obavestenje da nema memorijske kartice i odmah izadje, a ja ne mogu da u podesavanjima stavim da snima na memoriju telefona.Memorija telefona je samo 10MB sto je jako malo...
Walkman player radi odlicno, takodje i flash theme, i wallpaper(drzao sam S500i wallpaper)
Za flashovanje vam trebaju i FS i MAIN i CUST, ja sam eto medju prvima probao i tako naterao ljude na SE-NSE da isprobamo i druge SW i da vidmo da prilagodimo neki k800i.Ali bezuspesno, nismo jos probali T650i sw, ali k770i, w660i,w880i i w850i jesmo i svaki ima problem.
Ja sam pre probao da ubacim samo MAIN od w850i ali telefon nije mogao da se upali, takodje sam probao i MAIN od T650i i telefon nije hteo da se upali.
Takodje proban W880i MAIN, FS i CUST i meni je telefon radio ali display nije, e na SE-NSE clan je probao da ubaci display drajver od k800 i w880i sw radi ali dzojstik i tastatura ne radi.
Dalje krenuli smo za trazenjem nekog drivera za dzojstik ali uglavnom nista.

jer smo tamo pricali i zatrpali dosta temu (se-nse)
Znaci kamera ne radi, dzojstik ne radi(radi ali samo moze da se izabere sa njim) memorijska kartica ne radi, onda display je tamniji, onda kad ekran ode u standby i vi pritisnete neki taster onda blic se ukljuci.
Odgovori uz citat
Bookmarks