to su modeli od 2gb ili?
igrice na ipodu nisu nista posebno, ja ih nisam igrao nimalo, nego samo kad sam dobio ipod da vidim..
predpostavljam da kupujes novi tak da uzmi sony jer je jeftinij i valjda bolji.. nisam ga imao.
Uskoro kupujem mp3 player. Već kojih 2 mjeseca razmišljam koji. A sad se dvoumim između ipod nana i sony nw a805. Oba imaju kvalitetan zvuk i sve. Samo što na ipodu mogu igrat igrice. Šta predlažete??? THANKS...
to su modeli od 2gb ili?
igrice na ipodu nisu nista posebno, ja ih nisam igrao nimalo, nego samo kad sam dobio ipod da vidim..
predpostavljam da kupujes novi tak da uzmi sony jer je jeftinij i valjda bolji.. nisam ga imao.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
sony rulzzzz
ak već moraš odabrat između ta, onda sony.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sony.
Bolja baterija.
Bolji zvuk.
Bolje slusalice.
Bolji ekran.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Ali na ipod mogu stavit linux. Puno ljudi se žali na jake basove, čega ja baš nisam neki ljubitelj. Ipod bi uzeo od 1 gige(stariji model) i to mi je dosta.
već si odlučio....ćemu rasparava?ma da se to dvoje nemože uopće usporediti..naravno u sonijevoj je koristi sve...
Ma kakav ipod,sony je u velikoj prednosti.......
Ne znam za Sony-a,ali imam nano od 2GB i super mi je. Igrice nisu ništa extra,a Linux ne ide na njega (samo na 1.generaciju). Player je skroz OK,jedino što sluškama fali malkice basa. Btw,iPod ne može reproducirati video fileove (ionako oba imaju malene ekrane pa je to upitno korisno)
Još ću pričekat. Navodno će uskoro apple pokazat nove ipodove...![]()
...apple je precjenjen i ne vrijedi tolike novce...pikni si sonya i nećeš pogriješiti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sačekaj obnovljenu verziju nw-a800 serije od sonya --------> nwz-a810 (815-2gb, 816-4gb, 818-8gb). Isti izgled (što je u redu jer je u dizajnu sony ionako najjači) ali totalno nova ideologija-napuštaju sonic stage što je po meni bio jedini nedostatak sony.evih mp3 playera. Znači za prebacivanje glazbe nije potreban nikakav poseban software a vjeruj mi, to je vrlo značajno za bilo koji mp3 player. Vjerujem da će se ovom odlukom približiti appleu po prodaji kao nikad prije...
Zadnji uredio rak21 : 04-09-2007 u 08:39
kad to dolazi?
a dobro nećemo pretjerivati..po ćemu to playeri bez konkurencije??ne vidim niti jednu prednost osim duljeg trajanja baterije za par h...
puno hvala, svima. Dok izađe sony nwz s615, najvjerojatnije ću njega uzet.
![]()
Bookmarks