Pa za tebe neznam ali meni je radilo. To je bio neslužbeni softwer koji je netko napravio (preradio orginalan) i podržavao je i stavljanje amr i wav formata za zvuk zvona, a k tome radili su t-mobile i vip na njemu...Izvorno postao 3aTmr
Pa za tebe neznam ali meni je radilo. To je bio neslužbeni softwer koji je netko napravio (preradio orginalan) i podržavao je i stavljanje amr i wav formata za zvuk zvona, a k tome radili su t-mobile i vip na njemu...Izvorno postao 3aTmr
Ako si tako siguran, onda budi ljubazan i otkrij nam gdje si našao taj softver, kako si ga ubacio i sve detalje koje znaš. Vjerujem da ima još vlasnika zaključanih C60 koji ih žele otključat.Izvorno postao JIMI
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Link za taj soft (novi) mi je dao 3aTmr. Evo vam link na temu : http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6911
Nisam siguran da li se mob otkljucao zato kaj je ubacen taj soft. ili sam ja jos nesto prckao, ubacivao... Stvarno se ne sjecam vise i molim vas nemojte me izvrijeđati ako sam pogriješio (nisam ja kriv ako sam nesto pomiješao ili krivo rekao, pošto se fakat ne kužim u otključavanje mobitela)! Postupka se ne sjećam, jer je to bilo prije skoro godinu dana, a tada sam to prvi i zadnji put radio. Pogledajte temu...
Bookmarks