a cuj, ako nisi spreman na neke takve poteze, onda je mozda stavrno najbolje rijesenje da ti to naparvi netko strucan...
a cuj, ako nisi spreman na neke takve poteze, onda je mozda stavrno najbolje rijesenje da ti to naparvi netko strucan...
maraschino - PTICICA
Ma kao sto sam rekao nije za mene nego za frenda, tako da mi je svejedno sta ce on raditi s njim, a ne usudim raditi test point (posto to nikada nisam radio), jos kakve imam srece nesto cu zaje pa cu ja jos morati platit popravak! Mislio sam da je sa c55 ista stvar kao i sa c60 (ubacis otkljucani softwer i radi)... Ok, nista onda.
Hvala ljudi na odgovorima!
Pozdrav!
Dali mi može tko reći dali se može otključati mobitel na sve mreže a da se nemora spajati s PC-em? Kad sam probao staviti karticu od simpe na kodirani vipov C55 tražio je neki mrežni kod da upišem, pa bi molio nekog tko se razumije da mi ga kaže ako se upće može tako odkodirati!
Hvala!![]()
ne može...moraš kabelomIzvorno postao crash site
nije bas tocno - moze se, ali ti to sam doma ne mozes napraviti. Postoje tzv master kodovi, ali do njih je jako tesko doci jer se nalaze u Siemens-ovim bazama podataka...Izvorno postao Inovator
maraschino - PTICICA
a znam to, ali ne znam da su ikad procurili u javnost, pa stoga i kažem da neće ići....Izvorno postao 3aTmr
svaki mob na tržištu ima kod koji može otključat zaštitu, a vezan je za IMEI
Bookmarks