Izvorno postao
kiflica
evo nakon par dana koristenja garminia xt mobile 5.0 moram priznat da sam prilicno razocaran u usporedbi sa tomtom-om 6!
problemi: program se uredno spoji sa gps modulom, ali iz nekog nepoznatog razloga prvih 5min. javlja unable to calculate route kao da mu treba da se 'zagrije', ovo se zna dogodit i nakon duzeg koristenja. Zablokira se skoro svaki put kad pretrazujem ulice koje imaju vise rijeci i jedino sto se onda moze napraviti je resetirati mob! Kad hocu napraviti rutu za npr. Bec, javi not enough memory to calculate, memorija telofona mi je prazna, kartica od 2gb ima samo gamin instaliran (1.5gb). Pozicija koju pokazuje na karti ne odgovara stvarnom stanju, pokazuje da sam 20m ispred krizanja, a zapravo sam vec skrenuo. Onda, trazim neku adresu (browse map) npr. u Novom Zagrebu, nade adresu i kucni broj, al ne prebaci na tu adresu kao tomtom, nego ostane na zadnjoj adresi ili home adress, tako da mi nije jasno što pretražuje!? Onda, skrece u ulice koje ne postoje, neke ulice nema ucrtane, krivo pokazuje poziciju na karti...jedina prednost koji vidim je sucelje tj. izgledom je lijepsi od tomtom-a
program: garmin mobile xt 5.0
karta: adriaroute 2.1 + city navigator 2008
Bookmarks