pozdrav, napravio sam sve, međutim kod aktivacije karte eastren_europe skinute s linka javlja da je neispravan key. Id: ANCAS DAQFE a key koji dobijem je 79YW3 UDXLL TMZGX i javlja da je neispravan
pozdrav, napravio sam sve, međutim kod aktivacije karte eastren_europe skinute s linka javlja da je neispravan key. Id: ANCAS DAQFE a key koji dobijem je 79YW3 UDXLL TMZGX i javlja da je neispravan
zna li netko ima li koja novija karta za tom tom od ove na str,1 za podrucje istocne europe, a samim time i hrv...
za nove karte informirajte se ovdje:
http://www.tomtom.com/products/maps/...guage=1&D=1089
npr. zadnja verzija eastern europe je v6.8...
Kakve su promjene interesuje me za oblast bih cro i srb
Jesuli ove karte poboljšane i šta donosi ova nova verzija i na koji način se "koristi"
dragan
evo instalirao sam garmin xt na P1 ali imam problem neće mi naći GPS koji sam dobio uz njega a na N95 8gb mi ga nađe odmah isto preko garmina, jel zna netko u čemu je problem hvala
imam jedno pitanje vezano za GPS bluetooth modul ........ treba li mu formatirati bateriju prilikom prve upotrebe . kao što je poželjno mob prvi put punit dvanaestak sati ? Koliko dugo drži sa jednim punjenjem ? (mislim pri tom na modul koji se dobije sa sony ericsson p1i) .
Zadnji uredio iwek : 26-05-2008 u 01:28
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Bookmarks