samo se zajebavaš sa wayfinderom drži se provjerenih programa kao što je tom tom. i ja sam se zezao dok nisam skužio.
samo se zajebavaš sa wayfinderom drži se provjerenih programa kao što je tom tom. i ja sam se zezao dok nisam skužio.
Dobra večer ekipa
interesirala bi me jedna stvar.Samo se razgovara o TOMTOM-u , a dali je netko probao instalirati GARMINA na P1i.
Ja sam ga danas instalirao ali ga nemrem regati da ga yebeš, sve sam probao i napravio kako piše u tutorialu i ništa...a čini se tako jednostavnim za napraviti yebemu..
Stavit ću link ovdje ako se netko želi igrati s tim gdje je sve objašnjeno...možda mu uspije....
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=213350
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
nakon što ta ''brza'' instalcija prođe prebacite mobitel u phone mod! onda bi trebali vidjet tomtom ikonicu u toolsima.
evo samo da se javim, danas sam probal malo vecu rutu sa tomtomom, od mog sela, do gorice, zageba, sveti ivan zelina, varaždin, samobor, i radi ko zmaj, nije me iznevjeril...
odlican je!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Stavi sam i radi ok. Samo me zanima dali podaci moraju biti onako razbaciti po kartici ili se može nekako staviti u foldere, barem nakon instalacije? Probao sam neke stvari ali čim malo mjenjam TomTom nestane iz Toolsa?
Bookmarks