hocu samo da se zahvalim za detaljna i strpljiva objasnjenja svima koju su sudjelovali u njima!!!
posebno kiflici i duletu!
Pozdrav! Jel se netko možda bavio instalacijom viamicheline na SE P1i?
hocu samo da se zahvalim za detaljna i strpljiva objasnjenja svima koju su sudjelovali u njima!!!
posebno kiflici i duletu!
Zna li tko kako se može pojačati glas na Garminu? Stavim ga na 100% i svejedno je užasno tiho...
da li ima neka detaljnija karta BiH od ove "easterne europe v608"?, za tt6?
a kakva je ta karta. Inace htjedoh pitati sto se samo dobije auto_punjac jer mora modul uvijek biti na punjacu ili se moze samo napuniti i nositi s sobom ? mozda malo glupo pitanje ali ovo je moj prvi SE i prvi gps
Jel se vama na P1 GPS navođenje čuje na slušalicu ili na zvučnik ?
mislio je dal se cuje na onaj straznji zvucnik, ili na slusalicu (onu na koju cujes sugovornika...)...
ja nemam pojmahehe
nisam na to uopce obracala paznju...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bok društvo. Zanima me koja je karta na P1 najdetaljnija. Konkretno Dubrovnik i Zagreb tj. Hrvatska su mi najzanimljiviji. Europa ili nesto trece me gotovo pa i ne interesira. Da li: Wayfinder7 (to je verzija koja ne vuče podatke preko GPRS-a jel?), AdriaRoute (pod uvijetom da se moze instalirat) ili TomTom.
Također ne znam koliko je teško koju nabavit/instalirat (piratsku naravno), pa ako može malo i osvrt na to...
Najkvalitetnija karta što ide na P1i = TomTom
možda najlješše sučelje što ide na P1i = Garmin
Najskuplja verzija što ide na P1i = Vayfinder
DrPurgar
ima li tomtom koji drugi voice osim onog muskog na hrvatskom i ima li hrvatski prijevod za cijelog softwera
ne i ne.
imaš predraga![]()
Poštovani.
ne snalazim se baš najbolje po forumima i pronalaženju programa te instaliranju. Postoji li neko ko ima p1 i navigaciju pa da mi objasni što je najbolje gdje da to nadjem te kako da instaliram.
Unaprijed hvala
Apsolutno sve ti piše u ovom threadu i jako je detaljno napisano. Sve što trebaš učiniti je detaljno pročitati i pratiti korak po korak.
pozdrav, napravio sam sve, međutim kod aktivacije karte eastren_europe skinute s linka javlja da je neispravan key. Id: ANCAS DAQFE a key koji dobijem je 79YW3 UDXLL TMZGX i javlja da je neispravan
zna li netko ima li koja novija karta za tom tom od ove na str,1 za podrucje istocne europe, a samim time i hrv...
za nove karte informirajte se ovdje:
http://www.tomtom.com/products/maps/...guage=1&D=1089
npr. zadnja verzija eastern europe je v6.8...
Kakve su promjene interesuje me za oblast bih cro i srb
Jesuli ove karte poboljšane i šta donosi ova nova verzija i na koji način se "koristi"
dragan
evo instalirao sam garmin xt na P1 ali imam problem neće mi naći GPS koji sam dobio uz njega a na N95 8gb mi ga nađe odmah isto preko garmina, jel zna netko u čemu je problem hvala
imam jedno pitanje vezano za GPS bluetooth modul ........ treba li mu formatirati bateriju prilikom prve upotrebe . kao što je poželjno mob prvi put punit dvanaestak sati ? Koliko dugo drži sa jednim punjenjem ? (mislim pri tom na modul koji se dobije sa sony ericsson p1i) .
Zadnji uredio iwek : 26-05-2008 u 01:28
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
fakat ne znam...evo bas se i meni ispraznio pa bi odgovor dobro dosao![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
misliš isprazniti bateriju. ja svoju nisam, radi 6 sati kad je baterija puna, toliko piše na specifikaciji.
ma kakvo punjenje, tko je izdržao da se napuni, išla je odmah u pogon još u sobi
ma neeee...meni se ispraznio nakon koristenja, i sad koliko treba to cudo puniti i tak...
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks