i gdje ti je orginalni gps koji si dobio sa njime
nemackoj.....
i gdje ti je orginalni gps koji si dobio sa njime
ne, ostavi razbacano i uživaj
imam problem sa TomTom i P1i, nemogu da instaliram, kada se napuni ona "linija" za instalacuju, samo me izbaci a nebude instalirano, sta da radim ?
Lineage 2 user
dali mi neko moze pomoci ? molim vas, treba mi brzo...
hvala
Lineage 2 user
imaš sve šta ti treba u ove 4 stranice! pročitaj!
Tipfeler... Mislio je napisati D:, a zabunom je napisao F: ...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
onda imaš problem
Prvo jedno veliko HVALA na postovima prije pomocu kojih sam uspio sve ovo instalirati mislim na tt6 i kartu EE..
E sad moje pitanje glasi kako i gdje naci kartu BIH ili Srbije i kakav je postupak za ubacivanje jeli isti kao ovo ili drukcije..
P.S. MALO DA NAPOMENEM A SKONTAO SAM KADA SE UBACUJE KARTA U FON MORA SE STAVITI U FOLDER GUAM JER SE TU PRAVI IZBOR KARTE ZA PREGLED U FONU AKO NIJE TU ONDA IZBACUJE NEKU NEDODJIJU U AZIjI ILI GDE VEC.....ovo napominje jer ja to nisam nigdje vidjeo do sada u postovima
dragan
nemoraš to stavljati u guam več u svoj folder a unutar programa biraš mapu koju bu ti tom tom otvorio kod pokretanja.
pa mislim da je u eastern europe i BIH, zajedno s Hrvatskom
Zadnji uredio Dule : 02-03-2008 u 20:23
i srbija isto
kada ukucam gradove u bih ne mogu da ih nadjem jer neće da pravi rutu uopšte mi ne nalazi te gradove dok ih ukucavam a i moju trenutnu poziciju vidi ali bez ispisa grada..
iz modriče sam i prvi grad koji mi prikazuje je slavonski šamac a on je od mene 16 km i u hrvatskoj je zato mislim da li uopšta ima karte bih i srbije????????
dragan
meni nalazi modrice
jel kupovo neko vakumski nosač za auto za P1 i gdje?
Ovako, imas dvije karte, jednu stariju a drugu noviju i to ide ovako:
Starija karata je Eastern Europe map v608 i ona ima detaljno BiH i Srbiju a
novija karta ti je Eastern Europe v680 i ona ima detaljno Hr ali je slabo pokrivena BiH i Srbija.
Tako da ces morati kombinirati te dvije karte :-(
Obadvije rade na TomTom6.
Ima li gdi original za njega( P1i) i koliko košta?
Stvarno sam pročitao sve postove više puta ali nekontam..
Nakon što kopiram fileove sa kompa na mob. odem u control panel/other/install, odaberem gore memory card, vidim tomtom instalacijski file .sis, pokrenem ga Nakon cega mi mobitel ponudi instalaciju, koju ja potvrdim, imam osjećaj da mi se ona odradi, ali ne nalazim ikonicu za pokretanje aplikacije TomTom u tools (niti gdje na mob.), niti mi se pojavljuje polje za unos koda.
U čemu je problem
jesi prebacio nakon kopiranja iz transfer u phone mod?
kad si prebacivao fileove od tomtoma, jesi li prebacio cijeli folder tomtom na karticu ili si označio sve unutar foldera tomtom, kopirao pa onda bacio na karticu?
Bookmarks