u tom tomu samo potražiš gps tuner ili kako su ga nazvali.
imaš dvije opcije opcija 1 onaj koji su nazvali tom tom i opcija 2 ostali.
u tom tomu samo potražiš gps tuner ili kako su ga nazvali.
imaš dvije opcije opcija 1 onaj koji su nazvali tom tom i opcija 2 ostali.
other bluetooth gps receiver
uključiš njega,ugasiš tom tom pa ga ponovo upališ te pričekaj da nađe satelite i pronađe tvoju poziciju.
dali tko koristi Garmina??
malo mi to sve prekomplicirano djeluje za instalaciju jer znam da bi negdje nešto zapelo![]()
jednom kad instaliraš program sve radi odlično, samo karte dodaješ ili brišeš.
garmin je bolji nema dvojbe, pogotovo ako puno putuješ, a ima instaliranu cijelu Europu...
ne na P modelima, nadam se da ce iduci model imat ugraden gps reciver
ni ja ne uspjevam prc.m se vec 4 dana . kad bi netko bio dobar pa stavio negdje detaljna uputstva o tomtomu i wayfinderu?
samo se zajebavaš sa wayfinderom drži se provjerenih programa kao što je tom tom. i ja sam se zezao dok nisam skužio.
Dobra večer ekipa
interesirala bi me jedna stvar.Samo se razgovara o TOMTOM-u , a dali je netko probao instalirati GARMINA na P1i.
Ja sam ga danas instalirao ali ga nemrem regati da ga yebeš, sve sam probao i napravio kako piše u tutorialu i ništa...a čini se tako jednostavnim za napraviti yebemu..
Stavit ću link ovdje ako se netko želi igrati s tim gdje je sve objašnjeno...možda mu uspije....
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=213350
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
nakon što ta ''brza'' instalcija prođe prebacite mobitel u phone mod! onda bi trebali vidjet tomtom ikonicu u toolsima.
evo samo da se javim, danas sam probal malo vecu rutu sa tomtomom, od mog sela, do gorice, zageba, sveti ivan zelina, varaždin, samobor, i radi ko zmaj, nije me iznevjeril...
odlican je!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
smeče, tj. program kojeg nemožeš mapirati novim mapama tj. nema mapa na netu več samo orginal a to skidaš sa njihove stranice i još k tome na te stranice ulaziš sa pinom od softvera.
za ovo kod ulaska u njihov server nisam siguran nagađam ali mapa za garmin nemaš na netu kao za tom tom ili igo.
ima fino se skine adria rute sa garminov stranice, crackne se i to je to, ima po stranim forumima dosta o tome
ovdje je program: http://www8.garmin.com/support/downl...ls.jsp?id=3589
pa ak se nekom da zaj... nek javi kako radi
Neznam Kaj Da Radim Pokusavam? Razmisljam Da Se Rjesim Tog P1 Jel Me Kosta Zivaca Vec Taj Tomtom ! Radim Sve Kak Pise Ovdje Na Forumu, Ali Nikako Da Mi Se Pojavi Tom Tom Ikona U Toolsima Na Mobu? Instalacija Prode Za Sekundu I Nist Njemci? Ne Shvacam O Cemu Se Radi Dali Je Problem U Mobu? Ili U Meni Ili Jel Neko Hoce Kupit P1?
jel uspio tko natjerat Garmin da radi na P1?
dobar grah daleko se čuje
ja neznam kolik oje pametno kupovati taj gps jer ja ga nisam dobio uz mob a neznam dal bi mi koristihehe
a gdje si kupio mobitel molim te lijepo
pa to dobiješ kada ga kupiš
nemackoj.....
i gdje ti je orginalni gps koji si dobio sa njime
imam problem sa TomTom i P1i, nemogu da instaliram, kada se napuni ona "linija" za instalacuju, samo me izbaci a nebude instalirano, sta da radim ?
Lineage 2 user
dali mi neko moze pomoci ? molim vas, treba mi brzo...
hvala
Lineage 2 user
Bookmarks