Preporučam:
RAM: 512 Mb
GRAFIČKA: 64 Mb
PROCESOR 1.7 Ghz
ne bi trebalo biti ni najmanjih problema...
pozdrav ljudi, treba mi za fax novi laptop i u početku sam mislio kupiti nešto najobičnije, zato što mi na faxu većinom trebaju samo office programi.
Uglavnom, shvatio sam da bi ipak bilo fora da mogu na njemu ponekad i zaigrati neku igricu tipa max payne ili gta SA, pa me zanima koju bi grafičku preporučili i što mi je još bitno da bi to funkcioniralo (radna memorija, procesor...)?
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Preporučam:
RAM: 512 Mb
GRAFIČKA: 64 Mb
PROCESOR 1.7 Ghz
ne bi trebalo biti ni najmanjih problema...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ja takodjer najvjerojatnije kupujem laptop, znati cu za 10ak dana sigurno.
a text bi glasio gotovo jednako kao makiprodol-ov.
prvo sam mislio, kupit cu neki najjeftinji tek tolko za rad i internet, al kad bolje razmislim, kad vec kupujem da kupim nesto onako osrednje ili malo jace, takodjer bi zavrtio pokoju igru tu i tamo.
evo neke karakteristike koje bi volio vidjeti: 16:9 display, procesor intel centrino, izdrzljiva baterija...
heh... 1gb ram, te neka graficka (ne integrirana).
posto ne pratim trziste laptop molio bi nekog tko prati da napise neke laptope koji su best buy sa takvim ili slicnim karakteristikama.
@makiprodol sori sto ti upadam u topic al nadam se da ce dobivene informacije pomoci nam obojici![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
p.s. sve su graficke integrirane, ali znam da mislis da bi htio graficku koja je "kao" zasebna i bolje nego ova na maticnoj... ali to ti onda trosi vise struje, naravno ekran bolji, vise se grije i sl.. pa takav laptop neces naci ispod 7-8k kn..
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
@rebbit:
koju bi ja po tebi grafičku trebao staviti, da funkcionira u redu, a da ne moram za lap dati 8000 kn?
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
definitivno kupujem laptop, medjutim necu ovdje trazit savjete jer sam se malo informirao i znam kao i vecina vas ovdje, a oni iskusniji se ionako ne javljaju bas tako da.. a i puno tema se otvara u vezi kupovine laptopa.
a mogu rec da i nisam definirao jos kakav tocno laptop zelim, ponajvise radi toga sto bi ja zelio i jaku graficku i dugo trajanje baterije a to neide..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks