Jucer mi je neko na danima piva maznuo ovaj mobitel.
Sad me zanima jeli mu moguce kako uci u trag?
Probao sam zvat al naravno iskljucio ga je lopov.
![]()
Jucer mi je neko na danima piva maznuo ovaj mobitel.
Sad me zanima jeli mu moguce kako uci u trag?
Probao sam zvat al naravno iskljucio ga je lopov.
![]()
mislim da se ne moze nista uciniti realno gledajuci.
mislim da policija ima neki sustav da ti mogu nać mobitel al pitanje je da li bi se njima to dalo,ne možeš pogriješit ak odeš do policije![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
ne želim te bacat u bed.Ali realno mobitel nećeš naći nikad,jedino da onaj koji ti ga je maznuo da ti ga donese,tj. vrati!Ali nevjerujem!!Dogodilo se i meni tako nešto,izgubio sam bio mobitel na parkiralištu ispred zgrade.Bog zna di je on sada.Niti se nisam trudio više,osim pogledat na parkiralištu dali je negdje tamo.Moguće da mi je mobitel kod nekog susjeda,u smeću ili u npr. Mađarskoj.
Da imaš pravo,pitaj boga di je več.
Kolko ja znam može bit več u Bosni.
A mobitel je skoro 2 godine star i vrijedi mozda 500kn sad,al ipak je steta.
Sad bi uzimao novi mob.
Razmišljam K610i ili neku Nokiu.
Preporučite mi nešto molim.
ovisi koliko para imaš,ja da imam 1500 kn ja bi uzeo polovni od nekog dečka tu sa foruma,Nokiu n73!!
Pa prvo podi na policiju i prijavi kradu mozda ga oni nadu,ako ga ne nadu onda kupi novi.to bi ti bilo najpametnije!![]()
My mind on money,
Money on my mind.
Teko ce gas policija nac,neda se njima zahebavat s tim..do 1500kn pogledaj k800...
n73 ti je bolji od k800.............
jedino možda k810 i n73 su konkurencija?pogledaj teme ima tu na forumu!
Mobitelu se može ući u trag,neznam točno na kojen principu to radi ali tako su ga našli mom frendu
Edit: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6464
Zadnji uredio -Fonzerelli : 10-09-2007 u 22:50
Bookmarks