?!
Jesu ti ga prodali, servisirali i garantirli za njega? Tuzi ih za tjelesne ozlijede, kaj cekas?!
?!
Jesu ti ga prodali, servisirali i garantirli za njega? Tuzi ih za tjelesne ozlijede, kaj cekas?!
Jesu, prodali, servisirali i garantirali za njega, al sad da idem nekoga tuziti, nema smisla... Bio sam i u situacijama kad sam mogao i za vise nekoga tuziti i opet nisam... Jednostavno ne vjerujem u nas sustav, par puta sam vidio kako radi, tako da mi obicni ljudi mozemo biti 100% u pravu i opet ce oni s malo vise para izaci kao da se nista nije dogodilo...
Bolje ak nesto bude bilo bas strasno, uzeti to u svoje ruke i onda nek me osude za nesto sto sam napravio i zaboli me... Al pustit da se oni s time zaje.... i drka... ma nema sanse...
Jednostavno hrvatsko pravo i sve ostalo je oslo u k... tako da nema smisla tuziti za nesto vece, a kamo za ovakve bespotrebne sitnice...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Imao sam 3 teze saobracajke, 2 su isle prek odvjetnika. Najcesce je potrebno samo priprijetiti tuzbom da dobijes nesto jer ni njima nije u interesu placati odvjetnika, a ZNAJU da nisu u pravu i da su velike sanse da ce kad-tad izgubiti.
Bookmarks