kak sam znao ?, to je zbog osovinskog razmaka , duzine lanca , polozaja masinice i velicine sajbi , u servisu nisu znali u cem je problem ... kao to tak mora , ja sam sebi sam podesio ... bajk sam prvo njima vozio zbog garancije ali kak su sposobni servisirat cu ga sam
sve bi radilo da skratis lanac za jednu zensku i musku kariku ali onda bi ti lanac puko da stavis 3x1 , zato prvo sarafis po ona dva sarafa ... na masinici , oznaceni su sa H i L , sarafis ih dok ne bude da ti sto manje preskce i onda imas ono gdje mozes zatezat sajlu na masinici to podesavas da ti je hod mjenjaca sto kraci kad ides na manju sajbu , tak ces najprije podesit da sve sljaka a za jednak hod mjenjaca za svaku brzinu kupi bolje mjenjace , tak sam ja sredio svog kelly's oxygena 06'
ovo sa boljim mjenjacima .... sram ( ne sram kao sram nego tak se zovu mjenjaci)
edit : ovakvih problema ima skoro svaki bicikl sa 27 brzina
edit dva : nes sam sjebo , ispravljena greska![]()

, to je zbog osovinskog razmaka , duzine lanca , polozaja masinice i velicine sajbi , u servisu nisu znali u cem je problem ... kao to tak mora , ja sam sebi sam podesio ... bajk sam prvo njima vozio zbog garancije ali kak su sposobni servisirat cu ga sam
Odgovori uz citat
Bookmarks