Bicikl cim je kupljen je imao 0-ti servis... A o tome dal ja znam voziti ili ne bi se dalo raspravljati, al dobro... Ak ti kazes da neznam, onda neznam... Bitno je da si ti u zadnje vrijeme nesto strasno pametan... Ajmo sve komentirati s visoka... Jesi ti nesto bolji od obicnih ljudi, pa si to dopustas ili????
Sve ja to kontam, ali meni je lijepo receno da ne diram nista, da je sve podeseno i da ako bilo sta budem trebao zategnuti, da odem kod njih...
A razlog zasto nisam otisao odmah sam napisao vec gore... Zato sto sam htio proci bar 200km da vidim sta sve treba napraviti, da ne bude da odnesem jedan dan za to, pa opet da trebam za tjedan dana za nesto drugo...
E da... po tom tvom 123 456 789... ja bi trebao imati 27 brzinaSkoro, imam 24... Znam kako treba biti lanac, na kojoj brzini, ali na 2x8 je jedino bilo stabilno i ta mi je brzina odgovarala i za voznju po gradu i za onak ponekad se zaletiti...
E hvala na ovoj informaciji, to je ono sto sam pitao i bilo bi dovoljno samo da si to napisao...
Felga je iskrivljena oko 1cm, vjerojatno i manje... Cijene recimo da znam jer sam popravljao hrpu bicikala, tako da to nije problem...

... Bitno je da si ti u zadnje vrijeme nesto strasno pametan... Ajmo sve komentirati s visoka... Jesi ti nesto bolji od obicnih ljudi, pa si to dopustas ili????
Odgovori uz citat
Bookmarks