a onda meni valjda ne valja QT player
meni normalno vrti 3gp fajlove quick movie player...
maraschino - PTICICA
a onda meni valjda ne valja QT player
sta god na gogleu nadjem ili je samo za mob ili mi neda zipovan, ovo je stvarno STRANGE.............
kako mogu izvrsiti download zipovanog REALa koji cita 3gp.........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
moze li ovaj nokia_mplayer, je li itko probao...........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
sinoc sam instalirao ovaj nokia_mplayer i sve radi odlicno, jedino mu ime nevalja...............
da sram te bilo kako možeš se koristiti konkurentskim softverom!![]()
da ovo sam napisao samo da mi Cyber uzme quote od moje poruke i odgovori,e cybere baš mi je to faliloPoslao: cyberphere
Pa kad Siemensov ne valja![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde decki, malo idemo offtopic...
maraschino - PTICICA
cyber![]()
3aTmr![]()
nego zna li netko gdje ima zanimljivih 3gp filova za skinut a pogotovo screensavera?
ne kuzim sto ce ti 3gp fajlovi? Mislis li kao na neke filmove ili na nesto sto je neko snimao?
Ako hoces film gledati, onda ti je to bolje sa smart movie, pasi konvertiras neki divx u format za mob.
A screensaveri? hmm, jesi vidio ima li sto na www.club-siemens.com
maraschino - PTICICA
ma eto neki otkačeni fajlovi nisam mislio na neki film,a screensaaveri nešto malo bolje od onih animacija na sajtu,ne kažem da nisu dobre ali one su samo za slanje preko mms-a!
Pogledaj ovdjePoslao: damgol
ma eto neki otkačeni fajlovi nisam mislio na neki film,a screensaaveri nešto malo bolje od onih animacija na sajtu,ne kažem da nisu dobre ali one su samo za slanje preko mms-a!
http://3650videos.cjb.net/
thanx cyber ima dosta zanimljivih stvari....
Nedavno mi se pojavio problem. baterija mi se skroz ispraznila i kad sam stavila mob na punjenje i upalila ga, pojavio se natpis: "app. closed startup" i nisu radile crvena tipka, tipka za meni i za fotić(ona sa strane), tj. svjetlo bi se upalilo, ali ne i funkcije. Nakon par sati punjenja, sve se vratilo u normalu, ali sinoć je opet sam od sebe zbrejko i sad ne znam šta dalje...
Ima li tko kakvu ideju o čemu se radi? Dražen?
hvala...
![]()
prvo provjeri koji verziju softvera imaš u telefonu?
drugo gdje si ga kupila?
I meni se tu i tamo zna "zblesirat". Uglavnom se smrzne. Može li mi tko reći koliko je to uobičajno kod SX1?![]()
a desi se koji put,nažalost još nije 100% bug free!
meni se desilo 2 puta od kad sam ga kupio, dakle u ovih nekih 3 mjeseca...
i to mi se oba puta desilo kad sam imao dolazeci poziv i kad bi stisnuo zelenu, mob se jednostavno smrznuo. Morao sam izvaditi bateriju i ponovo je staviti...
maraschino - PTICICA
imam ovaj zadnji software, bio je na promjeni, a kupljen je u siemens-u u Zagrebu...
ići ću ponovno da vidim šta će mi reći stričeki i tete, barem da znam je li to nešto uobičajeno, ali sam se nadala nekom pametnom odgovoru, pošto oni tamo bi valjda prije umrli nego da ti kažu o čemu se radim, a željela bih znati šta je mojoj bebi...
meni se dosada nisu dogadjali takvi problemi (kuc u drvo)..........
Bookmarks