@takozvani
ima li ikakav free program za ove profile............
@takozvani
ima li ikakav free program za ove profile............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
imam ti ja krekirani od psiloca i ovaj drugi...
maraschino - PTICICA
Može bit prilično koristan, najvažnije je tempiranje profila, ima dosta podešavanja za različite stvari i td.
da istina je cyber i ja sam to negdje pročitao doduše nisam isprobao jel mi nije bilo potrebno!
pa ista stvar kao i ovaj drugi. Ja ga isto nemam na mobu, ali tu mozes podesiti da ti se u određeno vrijeme prebaci na neki drugi profil. Recimo, npr da ti se navecer u 11 prebaci na profil Tiho. A za profil tiho si podesis postavke po zelji. Mozes podesiti da ti pozadina bude drugacija, pa tema, pa da soft keys promijene funkcije. A mozda najbolje od svega je to sto mozes promijeniti melodiju za alarm i kalendar...
maraschino - PTICICA
da,nemogućnost promjene melodije za alarm i kalendar je jedina stvar koja mi nije bila onako siemens-ova kad sam kupio SX1. barem sam kod siemensa bio oduševljen mogućnošću mjenjanja melodija za sve!
e to mozes tu podesiti...
maraschino - PTICICA
e super, ovdje ne mozes.![]()
maraschino - PTICICA
lucky you!
moze se kada pregledavate podatke osobe u imeniku dodati melodija koju zelite za svaki broj. bitno je samo da je ta osoba u nekakvoj grupi a onda mijenjajte melodije po zelji.
izvjestaje o prukama mozete obrisati kada u opciji
records-okrenete drugi pozadinski dio i ukljucite clear records, ali tako cete obrisati isve posljednje birane-dolazne-propustene pozive...........
hajde da i ja nesto najzad napisem o sx1 da nekomu pomognem............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
slabo čitaš postove to je već odgovoreno,ali ak nađeš još kaj samo ti javi!
nema veze. nijedna korisna informacija nije viška.
Samo tako nastavi Dražene, i svi ostali![]()
maraschino - PTICICA
nisam doma on-line tako da u net clubu nemam vremena sve citati, SORRY...............
promijenio sam win98 u win2000pro i najzad sam instalirao sds, sada opet par problema.
prvo: koji playr na compu mi treba da bi pregledao clipove sa moba.
drugo: kada ubacim melodiju u folder; nokia, sounds kako je mogu prebaciti tamo gdje su i ostale............
bice jos pitanja poslije, unaprijed hvala za ove odgovore..........
znam da Quick time player vrti 3gp fajlove (a vjerojatno i neki drugi)
ne mozes ubaciti melodije u nokia/sounds/digital (ako si mislia na taj folder) jer je to ROM memorija...
maraschino - PTICICA
ma kupi si samo bt dongle i sve što želiš pošalji si u mob. i poslje prebaci kako i gdje želiš!
a koje to clipove želiš gledat?
clipove koje sam snimio mobom SX1, imam par veoma zanimljivih pa bi ih cak mogao postaviti i na web ako postoji kakav player za to.............
pa rekao sam ti Quick Time player ih vrti...
maraschino - PTICICA
javlja mi da treba neke upgrade ali ja nisam doma online![]()
kako sad..............
a neznam, odi na google i utipkaj 3gp player pa ces dobiti popis programa koji to vrrte. pa skini jedan od njih i eto...
maraschino - PTICICA
to sam pokusavao stotinu puta ali uvijek mi nudi samo instalaciju direktno a meni treba neki zipan ili sl pa da ga doma instaliram.........
ja nemam pojma od kud meni moj na compu ali poslao sam par clipova preko bt na comp i stalno mi javlja da ga ne može otvorit zbog neke greške!
Bookmarks