NAJ NAJ bolja postojeća stranica za download igrica i programa, optimizirana za pregled na mobitelu. Mana je kaj je na ruskoj ćirilici ali će se večina vas snaći. fakat je odlična stranica, imaju sve najnovije igrice od poznatih izdavača (ea, gameloft, fishlabs...) i svaka igra se može downloadati u barem 5-10 različitih verzija, ovisno o modelu i marki telefona te rezoluciji zaslona. ako netko treba pomoć slobodno me može PM-at
www.se-club.ru
p.s. stranica se može pokrenuti i sa pc-ja ali onda nije dostupan dio sa downoadima igara već samo programa, tema (za SE) i slika.
upute:
na početnom zaslonu koji se otvori treba stisnuti Загрузки, zatim Игри(~3321) za igre ili Приложенија(~900) za programe.
nakon toga si izaberite rezoluciju ekrana vašeg mobitela, odaberite dali želite pregledavati java ili 3d java igre i potom kliknite na Новblе za kronološki prikaz ili ispod odaberite žanr igrice koji tražite. kad kliknete na igicu koju bi htjeli downloadat otvorit će vam se screenshot igre sa opisom na ruskom, a na dnu te stranice se nalaze linkovi za dowload (download=скачатb). to je u principu to, ima još par caka al mi se sad fkt više neda pisat

Odgovori uz citat
Bookmarks