gdje bi mogao naci ikonice za menu ? ne svidaju mi se bas ove koje dobis sa 6131![]()
gdje bi mogao naci ikonice za menu ? ne svidaju mi se bas ove koje dobis sa 6131![]()
bump , nitko?![]()
Imao sam ja nekakvu stranicu sa ikonama u Bookmarks-u, al sam ju izbrisao prije par mjeseci kad sam nabavio 6630...
Postoji jedan mali trik, a taj je da skineš neku temu sa ikonama koje ti se sviđaju, i onda te ikone ubaciš u svoju temu...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zahvaljujem![]()
kad smo vec kod ikona jel zna gdje bi mogao nabaviti orginal ikone sa 6233?? bas mi se svidjaju a imam 6234 pa da si napravim neku temu sa orginal ikonama??
Pa jednostavno kad skineš i instaliraš S40 Theme Studio, preradi origninalnu temu (koja se odma pojavi)... mislim da ti je to najlakše...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jel zna netko kako bi ja mogao malo preraditi, doraditi ovaj sat sa aktivne teme?! Probao sam sa macromedia flash 8, ali on ju samo otvori i ne mogu nista raditi
jel postoji neka caka....recimo da izbacim one sekunde i sl..
ako moze odgovor na PM
RoBee
ma probao sam tako međutim, ako to radim ikonice su svejedno vodafone jel ih tema uzima iz samog telefona....Izvorno postao Ico
kada bih bas mogao negdje pronaci orginal nokijine ikone pa da ih ubacim u temu, da se ne pojavljuju vodafone... to mene zanima....
ljudi, dali je netko probao instalirati workingclock na 6280?
meni se pojavi sve (ikone,šema boja), ali ne pozadina, tj sat mi fali!!!!!![]()
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Bookmarks