theme studio 2.1 ti je i za 6131
theme su ti iste kao i za 6270/80, 6233...
theme studio 2.1 ti je i za 6131
theme su ti iste kao i za 6270/80, 6233...
RoBee
Pitanje. Od nedavno koristim Nokiu 6103, i zanima me gdje mogu naći teme za nju, ili da li su teme nekih drugih mobitela kompatibilne i mogu li se koristiti na njoj? Thx.![]()
Ako se nevaram, trebale bi ti odgovarati teme za Nokiu 6101... Njih imaš na zedge-u ili mobile9-u... Ako hoćeš sam napraviti svoju temu onda si sinstaliraj Series 40 Theme Studio 1.2 i napraviš temu za 6101. Mislim da bi one trebale raditi i na 6103...Izvorno postao Samurai
@Hextor: da napraviš temu za 6131, možeš koristiti ili Series 40 Theme Studio 2.0 ili 2.1 ko što je robee rekao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bok. imam S40 theme studio 2.1
Zanima me kako se mogu mjenjati ikone u temama.![]()
program je vrlo jednostavan za rad
malo kopaj po njeumu...a i imas help !
mogao si odmah napisati da ti netko i napravi temu![]()
RoBee
Sve pohvale IcoTeme su super. Nažalost ja nisam baš neki kreativac da napravim neku svoju temu, al ove koje si napravio su jako dobre
Još jednom pohvale...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
@zvonimir5: pogledaj malo u help-i... Inače to je lako, samo trebaš imati neke "sličice" koje bi stavio kao ikonice... Nakon par tema, ćeš se brzo priviknuti na program...
@ttperic: Hvala...![]()
gdje drugdje skinuti theme studio posto na Nokia forumu ne sljaka![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
Evo uploadao sam S40 Theme Studio 2.0
klikni za download!
Za sve kojima se neda tražiti po nokinoj stranici...![]()
Ako treba uploadat ću i stariju verziju...![]()
poz, uživajte...
Izvorno postao Ico
![]()
![]()
moze li mozda tema jedna za Nokiu 7360?
ili link za stariju verziju Theme Studia
treba mi tema za N7360 koja nema nikaj u sebi, nikakve boje niti slike nego da je skroz bijela, i u meniu i svugdje da je samo BIJELA bez icega![]()
pozdrav svima na forumu!
nisam baš nešto vješta u pravljenju tema za mob, ali ih onda skinem s neta pa opet dobro , samo ne znam kojoj seriji pripadaju theme koje završavaju .sis. ja imam nokiju 6280 i ona ih ne prepozna da li postoji program koji ih otvara da ga instaliram na mob ili to nije za tu nokiju.
unaprijed hvala na odgovoru![]()
.sis teme su ti za Symbian telefone,a 6280 nažalost nije Symb. tebi su potrebne teme za Nokije Series40v3,koje imaju ekstenziju .nth
pozdrav svima...ja si sad skidam onaj program za radit teme,pa da i ja to probam....
nije mi bas bistro ono kak stavljate teme i to na net na onu neku stranicu pa si onda ljudi mogu poslje skinut?![]()
![]()
jooj... ima da izludiš sa tim programom za raditi teme. užasno je spor
a ovo za stavljanje tema na stranice... ne znam ... valjda se trebaš registrirati, pa dobiješ opciju uploada thema![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks