OK. Vidi se da se čovjek trudi.
da
ne
pozdrav svima...
evo, imam ja jedan prijedlog da WB-u i sebi olakšam život i da kafić još malo zajedničkim snagama pokušamo držati ugodnijiom mjestom za raspravu, predlažem da nam se sile priključi moderatorskom timu.
čovjek u zadnje vrijeme zanimljive stvari stavlja na forum, a javio mi se sa kvalitetnim primjedbama koje bi želio primijeniti na ovom forumu, a koje se uglavnom poklapaju i s mojim idejama oko foruma što se tiče reda na forumu i slično.
pošto sam kaže da ga sve interesira, nije se zaželio nekog strogo tematskog foruma, pa se meni svidjela ideja da mu damo priliku u kafiću, pa ako će mu ići može s vremenom se i odlučiti za nešto tematsko ili ostati ovdje...
slušam, sile za moda u kafiću? da ili ne![]()
OK. Vidi se da se čovjek trudi.
da obavezno![]()
čovjek se stvarno trudi i obaviještava o svemu.....
Ja sam za! Javio se sile i meni, ja mu objasnio što se sve od moda očekuje, a što se cafe tiče bome mi je dosta da sam moram brisati off topic...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
podržavam
sile legenda
moze
...može,podržavam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slazem se za Sileta.
Ja sam manje na forumu u zadnje vrijeme, a valjda ce se i to promijeniti.
Forumaš godine :)
podržavam![]()
Imam jednu ideju: Vidim da Sile stavlja dosta tema o virusima u cafe, pa predlažem da se napravi novi podforum o virusima i sličnome i da se tu postavi Sile kao moderator. Što se mene tiće može biti moderator i u cafe-u.
ma nema potrebe za podforum o virusima. to može bit tema u cafeu, ali mislim da je nepotrebno otvarat novi podforum. uostalom ovo je forum za mobitele, a ne kompjutore.
Je al može biti samo jedna tema o virusima, pa se u nju postaju novosti da se preveć ne zaguši forum do nesnalažljivosti...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mislim da bi se trebalo o virusima govoriti u Notebooks # Tablet PC ili eventualno tamo otvorit podforum virusi![]()
mislim da to nije u redu samo jedna tema o virusima jer će se stalno pisati u njoj i tako napraviti 20-30 stranica i dok dođe netko novi misliš da bude netko pročitao 20-30 stranica da nađe informaciju o jednom virusuPoslao: whiteboy
Je al može biti samo jedna tema o virusima, pa se u nju postaju novosti da se preveć ne zaguši forum do nesnalažljivosti...![]()
Zato i postoji opcija 'odi na zadnji post'!
Hm kad bi se mene pitalo, a dace bog valjda uskoro da hoce ja bi neke male promjenice uveo na forum al otom potom.
Virusi su jedna boljka danasnjosti koja zasluzuje sigurno jedno svoje mjesto na forumu. Isto kao i novosti iz svijeta ovog i onog. Ali dobro oko svega se treba dogovorit pa i oko toga.
Ono sto je bitno da kad novi virus izade koji rastura sve nas bitno je da budemo pravovremeno obavjesteni e to je ono oko cega se ja trudim. Znaci samo da pomognem nista drugo.
Trebalo bi među računalima podforum virusi i za svaki virus bi se otvarala nova tema. To će biti preglednije i svatko koga će zanimati će znati gdje može naći.
Ne ne C@fe zahtjeva potpunu reorganizaciju ali ovo najozbiljnije mislim. Sad nebi o tome mislim nebi davao nikake prijedloge jel neznam kako ce ovo zavrsit al vjerujte mi imam fantasticne. Uglavnom zahtjeva kategorizaciju i sortiranje obavezno jel ovo kad kliknes na njega i uletis neznas di je sta, ko sta posta, jako je neznam kako bih rekao nepregledno.
@Sile Zašto tajiti prijedloge, neće ti nitko uzeti posao?Inače moja podrška u potpunosti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa upravo zato jel je to jos prijedlog koji treba razraditi i upravo radim na njemu mislim pravim nesto pa cu preobat to okacit gore da vidite kako izgleda pa otom potom.
Zadnji uredio Šile : 11-05-2004 u 09:14
je al daj sad pazi da ne of topičaš po cafeu, a vidio sam da ti se zalomi...
Daj nemoj me zezat molim te vidio si jedan post i sad tu siris prasinu. Uostalom necu o tome, necemo sad pretrazivat postove i trazit dlaku u jajetu.
Vidis sad si potego da moram off topic.
Evo ga ovako bi mogao bar po meni izgledati c@fe. Kao podlosku sam koristio nesto s grugih foruma ali cisto radi lakseg pravljenja da se ne umaram. Ali ovako bi trebao izgledati jedan c@f uredan, sreden, sve na jednom mjestu.
Pogledaj
Zadnji uredio Šile : 11-05-2004 u 23:08
ja sam za to da se otvori u notebooks podforum o tim virsuima i windowsima, a za ovo ostalo uzmi u obzir da je ovo forum o mobitelima
ja inače mrzim kad na jednom forumu ima još 50 foruma kao npr na www.forum.hr, je da je uredno ali je i dosadno, ovo je moje mišljenje, da čujem vaša![]()
nije više jedanPoslao: sile
Daj nemoj me zezat molim te vidio si jedan post i sad tu siris prasinu. .sad su već dva http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=4692
![]()
![]()
Bookmarks