slažem se s tobom whiteboy![]()
mada stojim kod toga da sile ima kaj za pokazat kao moderator samo da izbaci neke svoje sitne mane!
da
ne
nije jedan sile (nema smisla da ti ih sad tražim, zar ne?), uostalom već sam se ja nabrisao raznih posteva s tvoje strane, ali nije to ni bitno, stvar je u tome kaj onda potičeš druge članove (koji nemaju aspiracije biti moderatori i boli ih za of topik) na of topik i time se cijela stvar samo zanitava...
i nije ovo oftopik, raspravlja se da li si dobar za moda ili ne, a of topik je jedna od najvažnijih stvari u tom smislu.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
slažem se s tobom whiteboy![]()
mada stojim kod toga da sile ima kaj za pokazat kao moderator samo da izbaci neke svoje sitne mane!
pa nitko nije savršen, i 'sitne' mane se ne trebaju gledati jer ih svi mi imamo, ali bitno je moći prihvatit kritiku i poradit na sebi.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Poslao: whiteboy
pa nitko nije savršen, i 'sitne' mane se ne trebaju gledati jer ih svi mi imamo, ali bitno je moći prihvatit kritiku i poradit na sebi.točno to je njegov problem!!!
...iskreno se nadam da nitko više ne dijeli tvoj entuzijazam jer mi se uopće ne sviđa tvoja koncepcija...Poslao: sile
Evo ga ovako bi mogao bar po meni izgledati c@fe. Kao podlosku sam koristio nesto s grugih foruma ali cisto radi lakseg pravljenja da se ne umaram. Ali ovako bi trebao izgledati jedan c@f uredan, sreden, sve na jednom mjestu.
Pogledaj
U biti malo mi je prenapadan tvoj stil...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@dmi
A znam ja kako je kad se pojavi konkurencija, onda bridi guza ko meduza.
@svi
A znam ja kako je kad se pojavi konkurencija, onda bridi guza ko meduza.
@kinfa
Daj molim te ako me hoces satrat moraces se potrudit na drugi nacin
@whiteboy
Ako ja nisam samokritican onda niko na ovom forumu nije
@damgol
Ja neznam jel ti samo razumijes sta ja hocu ili neznam?
@svi
Dobro sto ste prokomentirali ono sto je na linku.
...i zaboravih - ne volim šartovački riječnik te doskočice iz osnovne škole...
Takve kao ti smo u školi zvali "šteker"...
I zamolio bih te bez filozofije...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
sorry sile ali još jednom potvrđuješ ono što smo wb i ja konstatirali!
sad si dokazao da se daš lako isprovocirat![]()
istina je da se sile lako da isprovocirat i nije mi se npr svidjelo kad sam mu nešto bio jednom prigovorio, a on odma u bulju s uvredama i sl...
@sile: samokritičan nisi, to je sigurno, jer da jesi onda bi jednostavno na moj komentar o off topicu rekao nešto tipa 'ok, potrudit ću se ubuduće...'
što se linka tiče, meni je idea relativno OK, ali je ipak malo prenepregledno to sve tamo, previše podforuma... treba ti pol sata (pogotovo novim članovima) da nađeš di ćeš otvorit temu, prije ćeš odustat od tog foruma nego tamo potražit odgovor na neko pitanje, a još više se gubi vremena na pretraživanje svih tih foruma. I to je strašan posao za moderatore...
Ovdje ionako većina koristi ono 'prikaži nove postove' pa svi gledaju nove postove nesortirane po podforumima.
A i nekako mi je glupo da forum koji je primarno o mobitelima ima veći opseg kafića od cijeloukupnog foruma, iako, ponavljam, nisam skroz protiv malo sortiranja...
Neznam dal ste me shvatili ja sam mislio samo da se u kafic uvedu malo neke odredeniji podforumi a ne na pocetnu stranicu,jel u kafu ima svega i razbacano je, pa cisto radi preglednosti. Nemora bit to toliko podforuma ja sam cisto stavio da se vidi a od toga se moze ili ne mora izabrat nesto.
Ne zelim rusit koncepciju foruma koji je i na prvom mjestu o mobitelima ali i sami ste svjesni da ljudi pricaju i zele pricati o drugim temama boze moj pa ljudi smo.
E cisto radi toga sam smislio ono neznam neko zeli nesto postat o sportu, aha ima sport dobro to cu stavit tu e eto vec je preglednije neko kog ne zanima sport nemora ni da otvara taj podforum nego bira dalje. Normalno je da ce na pocetku doc do lutanja al zato smo mi tu, ustvari vi ste tu (jel ovi izbori traju i traju i traju) al vec svaki novi kad doce na startu ka usmjerimo i nece bit problema.
To meni zvuči OK. Samo se treba dogovorit koje bi bile glavne teme, da ih ne bude previše.
No ponavljam, ljudi ionako uglavnom pregledavaju forum pomoću 'pokaž nove posteve' pa opet sve vide na hrpi nesortirano...
Meni to apsolutno ne zvuči OK. Zar kad dođete u kafić imate određeno mjesto da raspravljate o određenim temama ili se jednostavno uključite u razgovor koji je u tijeku bez obzira na njegovu temu ne razmišljući koje su teme bile pola sata prije nego ste došli. Ako vam tema nije zanimljiva, nitko vas ne spriječava da prošećete po kafiću i nađete drugo društvo ili da istovremeno razgovarate o više stvari, zar ne? Čemu uvoditi ukočenost u kafić, gluposti smo prebacili u chataonicu i ovo bi trebalo ostati kako je. Ako treba sortirati teme, onda bi trebalo početi od dijela za mobitele.....
Ne nisam mislio na pregledavanje za to manje vise nek bude kako bude. Mislio sam na postanje teme, da se odma u startu uvede red i samim tim olaksa posao nama moderatorima ups! Lapsus lingve vama moderatorima![]()
@Sile nismo mi ovdje na nam bude lakše![]()
ali ima i šljaka pravo, samo što ako dođeš na forum nakon dva tjedna izbivanja (zbog puta recimo) i želiš pronaći temu od prije dva tjedna u kafiću koja se recimo odnosi na sport... i sad trebaš 15 stranica kafića pregledati da bi došao do te teme, umjesto da uđeš u podforum 'sport' di je ta tema među malo njih i nije je problem pronaći...
Pa to ti ja pricam zato mislim da bi valjalo malo sredit kaf, mislim sredit organizirat bolje zvuci. A bas upravo zbog ovog gore recenog.
@whiteboy kad dođeš u kafić nakon dva tjedna kome se još raspravlja o nečemu kaj je već prošlo svršeno vrijeme. Prošla baba s kolačima....
ak se uvedu ti podforumi onda ovo više neće biti forum o mobitelima, mislim da nebi trebalo raspravljati o ovom nas nekoliko nego bi se trebali prvo zappan i joker izjasnit i mislim da bi trebalo postaviti temu o ovomu u Cafeu da se vidi kaj drugi misle o toj ideji![]()
Zadnji uredio kinfa : 13-05-2004 u 23:23
Da ali možda mene zanima o čemu se raspravljalo (past perfekt). Dakle nemam namjeru odgovoriti, a i da imam možda oživim temu...Poslao: Sljaka
@whiteboy kad dođeš u kafić nakon dva tjedna kome se još raspravlja o nečemu kaj je već prošlo svršeno vrijeme. Prošla baba s kolačima....
Ne mislimo mi pravit nista novo nego uvest red u vec postojece cisto radi lakseg snalazenja. Nece se ni manje ni vise pricat o drugim temama nego sto se prica i sad. A i da se prica nevidim tu nista lose.
A sto se tice ankete naravno bilo bi je dobro postavit.
@sljaka
Jesi reko zasto tajiti prijedloge, eto sad ce jos neko drugi rec da je ovo smislio![]()
Zadnji uredio Šile : 14-05-2004 u 22:44
Neznam samo jedno pitanje do kad traju izbori vidim da su u nekim anketama vec na 7,8,9 glasova topic closed i modovi su odabrani?
Mislim malo je neodluceno pa da ipak jos malkice sacekamo??![]()
trebaš čekati zappanovu odluku jer on je ipak gazda (admin)![]()
ALO sefe gdje si ima li koga doma, hmmm izgleda nema.
..."sile",kafić je ipak ozbiljnija stvar pa treba duže vremena da se odluči...
Bookmarks