evo ovako, zanima me vaše mišljenje o tome...
Meni započetak to sve lijepo izgleda... tj. magma i ina su učinile svoje, pa sada i najveći pesimisti razmišljaju o HT, tj. priča se o nekih 200 000 ulagača po novome. Po svemu sudeći neizgleda da će se ponoviti ina, prvestveno mi je sumnjivo to što je vlada natjerala da isplate dividende, pa me zanima dali će zbog toga biti jeftinija cijena dionice. Nadam se da će bit ipak, budući da trebaju skupit pluseve kod birača, ipak su izbori skoro, ak se ne varam. Osobno mislim da ako bude manje od 250 kn po dionici da bi trebali biti zadovoljni. I također me zanima koliko ćete vremenski ulagati, ako hoćete, tj. s koliko ćete se zadovoljiti, budući da znam dosta ljudi da će prodati, čim stignu. tj. odma drugi dan ak će se moći. I na kraju sad dali ste jedni od onih koji će malo stisnuti zube i malo riskirati ili ćete ziheraški biti zadovoljni sa kojih 10% ili 20% zarade, ako bude, kao što se svi nadamo prva 3 dana.

EDIT: sad sam tek skužio je u onoj temi o fondovim i HT- pa nek moderator pobriše