Posto mi Vista nije dovoljna sama po sebi(neradi BF 2142 kako treba ide spooooooooooooooooooro).Pa mi recite kaj je meni bolj evo kaj ja delam na racunaru:
Igram igrice,slusam muziku,video itd.
Idem na net.
Imam lan mrezu,
Programiram(mada najvise na Visti xp mi za to nije toliko bitan)
Znaci XP za zabavu,Vista za ozbiljno.
MOJE GL.PITANJE:Jeli igre idu bolje na Home ili Pro
Sta cemi izgled viste kad imampravu vistu![]()
![]()
Btw. skidam si XP perform Editions to je nadogradjeni Pro valjda ali isto valda dobro idu igre na njemu.Inace davno su mi jos rekli da je home bolju u igrama u odnosu n pro.A visu koristim za programiranje ali igre su ocaj poslacu jednom snimku BF 2142 n XP i Vista nebo i zemlja iako na visti imam ocjenu 3 ili 3.3 zavisi kliko je clockan CPU a i treba mi jos 512 ram pa da bude neki 4
a u čemu programiraš?
Tebi treba XP Pro, nema smisla da stavljaš Home zato jer je netko bubnuo da je bolji u igrama... Razlike između Pro i Home imaš na netu samo si se trebao malo potruditi (a sumnjam da ti je teško uložiti malo truda kad, vidim, programiraš i to u Visti)
http://www.winsupersite.com/showcase...p_home_pro.asp
I, molim te, koristi točku, zarez i ostatak veselog društva znakova. Jebat ga niš te nisam skužio u zadnjem postu, a bilo bi lijepo pokazati malo pismenosti.
OK.Inace instalirao sam Pro performanse editions v5 i dobar je a inace programiram najcesce u Javi i Visual Basic,i polako ucim Pascal mada je on vec zastario.
aj mi samo reci s kojim programima radis u javi i koje baze koristis?
Za javu koristim neki Basic Java Editor bio jednom u Bugu uplodovatcu jednom na neki server,a za baze zavisi nekada sam koristio baze sa http://www.corsojava.it/corsi/java.jsp a vise i neradim toliko u javi sada usavrsavam visula basic ja i frendovi pravimo neke programe pa tak a u Javi sam radio igrice za mob,i nesto za web str.,ali nisam pravio programe(dobro jesam probavao).
pretpostavljam da nisi ćuo, a vjerojatno ni koristio IBM Rational Rose, Eclipse, Tom Cat i ine stvari. toliko o java programiranju.
Tom Cat je baza, u njom se ne programira.
dosta OT, pitanje je u naslovu.
Da Tom Cat je baza znam,a editor je Basic Java Editor-sasvim ok,ali ja ti radim u Visual Basic on je zakon i radim u 3d game studio nije los mada za njega netreba neko VELIIIIIKOOOOo znanje,nekaj malo znanja i mnooogo maste.A pokusavamo se nekako dokopati(ja i frendovi) alata koji radi croteam Sirius Engine tool tako nesto ali recimo da nam neide![]()
Bookmarks