pise li ono sa znakom X i i jos nesto pa odbrojava sekunde,koji program si zadnji put instalirao
nedavno sam u njega ubacio novu graficku,512 ram-a,imao je 256,i novo napajanje. kad gledam film
sat i pol cca,sam se resetira,nicim izazvan,ne znam kaj mu je,u cemu je problem?
pise li ono sa znakom X i i jos nesto pa odbrojava sekunde,koji program si zadnji put instalirao
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
ne,ne,imao sam i taj problem,al to sam rijesio formatiranjem,samo se ugasi,resetira i pocne opet dizat windovse,sve normalno,ko da sam stisnul reset.
Baci oko na temperaturu komponenti... Zna se dogodit da mu bude vruce pa se sam resetira. Mozda ti grafulja proizvodi toliko topline da smeta ostalim komponentama,eventualno ugradi jos jedan vent na kuciste da "izvlaci" topli zrak...![]()
Sigurno je problem u temperaturi... neka komponenta ti se pregrije i onda se komp automatski resetira... Ugradnja dodatnih ventova popravlja stvar...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
jesi reinstaliro winse nakon ubacivanja nove grafulje?
skini everest pa pogledaj temperature...
pa bilo bi potrebno zbog prijasnjih drivera...
nisam ovo prije vidio. vrlo vjerojatno je vezano za temprerature, možda kad si mijenjao komponente nije sve sjelo kako treba, ili da se iz nekih razloga više grije nego što je to potrebno. odi u bios i namjesti da ti pišti onaj iritantni zvuk na matičnoj kad se dosegne kritična temperatura na procesoru. tako ćeš najsigurnije znati dal je do temperature, jer i everest nekad prikazuje nepravilne temperature.
pa otidji u bios,,,,,,, neznamo koja ti je maticna ploca..... otidji u bios i tamo malo citaj pogledaj valjda zna imalo engleskog???????
nismo ni mi vidoviti
###1410989180026
U biosu pišu temperature. samo restartaj pc i stišći f8
Bookmarks