jeli u pitanju ova grafička
http://www.digittrade.de/ebay/geforce/7600gs_1.jpg
molim vas da mi pomognete oko postavljanja dva monitora na jednom kompu.
uglavnom,
imam lcd monitor i graficku karticu Nvidia Gefocre 7600 gs.zelim spojiti i drugi monitor, isto lcd, na ovaj kompjuter.
za posao mi je postalo neophodno spojit i drugi monitor zbog rada u vise aplikacija paralelno.zelim da mi na jednom monitoru bude jedan program, a na drugom drugi.
da li je moguce s ovom grafickom to izvesti..ako nije koja mi je potrebna?
unaprijed hvala
ivan
jeli u pitanju ova grafička
http://www.digittrade.de/ebay/geforce/7600gs_1.jpg
7600 serije imaju kao i svaka druga 2 DVI izlaza ak se ne varam stoga mozes spojit 2 monitora al najprije reci koja 2 monitora zelis spojit na koju grafu (tocan model)
i lakse/bolje ti je spojit 2 monitora u 1 tj da imas sliku deska preko oba monitora pa si razvrstavas aplikacije po desku![]()
hvala na odgovorima!
uspio sam sve rijesit!
cisto za info :
jedan monitor mi je benq 22" (FP222W), a drugi samsung SyncMaster 152T, 15"
najzanimljivija stvar je u tome sto sam postavio da mi bude svaki za sebe, ali mogu imati razlicite rezolucije.
Benq mi je glavni monitor, zamzung sporedni.Cim misem idem u desno bez problema sve prenesem na samsung,odlicno!
nView je dodatak nvidije za napredne postavke dual screena i odlicno je rjesen.sve se moze podesiti i ugodno sam iznenadem svime ovime.
ovo bi savjetovao svakom!
to ti sve mogu i ATI kartice..
ja sam tako spojio TV i monitor zajedno, pa kad idem desno, miš mi je na tv-u..
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
u pitanju spajanja dva monitora to je mačji kašalj za podešavanje se jednostavno ide na desktop properties pa settings pa se uključi i drugi monitor bla bla bla i podesi se na koji več hoćeš. :-)
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Bookmarks