meni adsl radi odlicno,osim ovih smetnji, sve je drugo u redu. maxtv isto radi odlicno. nikakvih pucanja veze ni adsla ni tv nije bilo u ovih par mjeseci kaj koristim. samo sam ova stekanja primjetio.
meni adsl radi odlicno,osim ovih smetnji, sve je drugo u redu. maxtv isto radi odlicno. nikakvih pucanja veze ni adsla ni tv nije bilo u ovih par mjeseci kaj koristim. samo sam ova stekanja primjetio.
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Evo da se malo pojadam!
Nalazim se 5 km od centrale, na toj relaciji nalazi se bakreni kabel (četvorka) i uključuju mi maxTV bez pogovora (sto metara od mene ljudi nemogu dobiti ISDN, naravno to sam saznao kasnije). Za čudo sve je radilo ok do svibnja kada je i našem kvartu nadograđena brzina i moj ADSL i maksić se počeo raspadat. Dva mjeseca zovem, prijavljujem, sa tehničarima sam na bok, pišem dopise, idem u t centar bla bla i naravno ništa.
Ugovor još nisam uspio raskinut mada sam nakon tri mjeseca dobio odgovor na moj 100 prigovor (inače "odgovaraju u roku od 45 dana") da je njihova infrastruktura na mom potezu jako loša pa da ako ne uspiju naći alternativno rješenje da se obratim nekom stričeku na broj 01 xxxx xxx ali naravno zoveš zoveš i zoveš a on i dalje zvoni. Nema odgovora!!!
Svaki dan prijavim kvar uz jutarnju kavu, dečki dođu na teren obave potrebna mjerenja popijemo piće ako se sretnemo i sve dalje po starom. Koliko puta dođu meni (nafta nije baš džaba) bar da potroše ono kaj im platim.
Skupljamo dokaze pa ćemo na sud da kupimo novo auto!![]()
Bookmarks