namjesti si rezu filma na 1600x1200 (to bi trebala bit reza monitora) ako vec nije... ili pogledaj drugi film pa vidi jel kod svih isto
btw koji monitor?
nisam znal kak da imenujem temu,uglavnom,imam lcd monitor,20",i kad gledam film na dvd-u mi odreze sliku gore dolje i sastrane! cemu to..se moze to kak sredit da vidim vise...znam da pitanje zvuci glupo al moram pitat..![]()
![]()
namjesti si rezu filma na 1600x1200 (to bi trebala bit reza monitora) ako vec nije... ili pogledaj drugi film pa vidi jel kod svih isto
btw koji monitor?
na max rezi je (1680x1050) samsung syncmaster 206bw,jucer gledao mucke na dvd-u i bilo je ok,puna slika gore i dolje,samo je sastrane bilo odrezano..
Mućke su pretpostavljam snimane u 4:3 formatu.. Onda je normalno da ti lijevo i desno zjapi prazno (i bolje) nego da ti se slika rasteže preko cijelog ekrana.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma ok su mucke,al kad gledam neki noviji film onda mi odreze sliku gore i dolje i lijevo i desno...cemu onda veliki monitor..
pan scan malo popravi
★★★★★
jel gledaš preko kompa ili baš dvd-a
★★★★★
preko kompa...dvd pisaca..
da li ti monitor ima dugme "auto" pritisni ga kada budes u fullscreenu gledo film,meni to pomaze kod lcd monitora.to kod igrica i filmova namjesta odgovarajucu rezoluciju kontrast, boje,polozaj slike,ma sve,odlicna stvar.
Bookmarks